anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi cer scuze că postez asta aici, dar oameni buni: ce se întâmplă cu Sam Smith? straight face

https://ibb.co/PhYzMTp

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Scuzele nu se acceptă. Poze scîrboase.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

A avut o melodie, Unholy, care a devenit foarte populară pe TikTok și până a lansat-o lumea deja era sătulă de ea și a început să-și ia hate laughing părerea mea e că s-a speriat, și-a dat seama că trebuie să facă ceva ca să rămână relevant și acum e puțin disperat. Dar uite că funcționează, vorbim despre el acum, deși nu e primul artist excentric. O să-i treacă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o fază a vieții de artist, oricum este un artist de nota 10

| 4evergentleman a răspuns:

Tu ai impresia că ești mai ok întrebând mereu de preoți si faptul că nu ai trecut peste "trauma" cu preotul șef? Oamenii mai tind să înnebunesc,sa o ia razna,habar nu am cine e asta,nici nu mă interesează, dar, cred că habar nu ai cat de bolnavi suntem noi ăștia care ne-am izolat de oameni și stam ancorati in mediul online, noi suntem mai bolnavi decât asta crede-mă pe cuvânt, la vârsta asta noi trebuia să ne trăim viața sa ne distram nu sa stam pe TPU, pe net toată ziua, ci sa socializam in real life. Așa că nu suntem în măsură multi de aici să arătăm cu degetul sau sa pretindem că suntem ok când realitate o arată clar că nu e așa.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Trece printr-o fază. Lasă Omu in pace să-și exploreze simțul artistic :-)