Zombie! Si eu i-am facut unul unui coleg si a luat locul 2 la un concurs de costume Si nici nu e greu de facut! sacrific o pereche de pantaloni si o bluza sau un tricou si le ciopartesti un pic. te dai pe fata cu ceva fard verde( ma rog, noi eram la scoala si nu am avut, am folosit creta ) Sii cam atat, cred... daca imi mai vine vreo idee iti mai spun.
Cel mai usor rrom/tiganca, insa mie imi place foarte mult ideea de mim, te interesezi un pic de niste vopsele pentru fata
Ms de fundita. Si mi-a mai venit o idee. in legatura cu machiajul... mai bine ti-ai face fata cu ceva fard argintiu sau gri, daca ai. Daca nu si un mov spalacit si fa-ti buzele cu mov sau daca iti place mai mult verde... dar eu cred ca ar da mai bine cu mov. si sa-ti ciufulesti parul. prietena mea avea ceva ca un rimel, verde, dar era pentru par, daca ai si asa ceva ar fi fain sa-ti faci cate o suvita ici colo. Succes!
Phooi... ai putea sa te faci fantoma zoombie vrajitoare Frankestein sau Einestein o vedete clown un pirat sau un animal sau nu stiu ce sa mai zic a poti sa te faci o floare scuze scuze da chiar nu mai stiu sper sa iti fiu de ajutor
Clar trebuie sa incerci vrajitoare pentru ca e foarte usor iei o palarie mi mare de lungime si ascutita, iar in partea trunchiului o veche rochie ponosita si la machiaj ceva fard mov si o matura din paie galbene:e foarte simplu