| ZapaciLaa a întrebat:

Imi da-ti si mie niste idei de costume de halloween care sa le confectionez acasa?

Răspuns Câştigător
| AlinutzaRouz a răspuns:

Zombie! Si eu i-am facut unul unui coleg si a luat locul 2 la un concurs de costume big grin Si nici nu e greu de facut! sacrific o pereche de pantaloni si o bluza sau un tricou si le ciopartesti un pic. te dai pe fata cu ceva fard verde( ma rog, noi eram la scoala si nu am avut, am folosit creta laughing ) Sii cam atat, cred... daca imi mai vine vreo idee iti mai spun.

4 răspunsuri:
| Dnse a răspuns:

Cel mai usor rrom/tiganca, insa mie imi place foarte mult ideea de mim, te interesezi un pic de niste vopsele pentru fata

| AlinutzaRouz a răspuns:

Ms de fundita. Si mi-a mai venit o idee. in legatura cu machiajul... mai bine ti-ai face fata cu ceva fard argintiu sau gri, daca ai. Daca nu si un mov spalacit si fa-ti buzele cu mov laughing sau daca iti place mai mult verde... dar eu cred ca ar da mai bine cu mov. si sa-ti ciufulesti parul. prietena mea avea ceva ca un rimel, verde, dar era pentru par, daca ai si asa ceva ar fi fain sa-ti faci cate o suvita ici colo. Succes!

| hannahmileyjustinbieber a răspuns:

Phooi... ai putea sa te faci fantoma zoombie vrajitoare Frankestein sau Einestein o vedete clown un pirat sau un animal sau nu stiu ce sa mai zic a poti sa te faci o floare scuze scuze da chiar nu mai stiu sper sa iti fiu de ajutor

| kalisscoca a răspuns:

Clar trebuie sa incerci vrajitoare pentru ca e foarte usor iei o palarie mi mare de lungime si ascutita, iar in partea trunchiului o veche rochie ponosita si la machiaj ceva fard mov si o matura din paie galbene:e foarte simpluwinking

Întrebări similare