Desi nu imi doresc, probabil am sa repet ce s-a scris si in raspunsurile de mai jos.Nu le-am citit in totalitate si imi cer scuze daca am sa scriu ce s-a mai mentionat deja.Asa,sa incep.Presupun ca iti place sa desenezi.Si mie.Chiar foarte mult. Cand vreau sa desenez ceva ma inspir din orice.Fie natura, fie persoane, orice.Cauti idei, pai. uite ce-mi vine-n minte:
-deseneaza un anotimp
^_^ asa-i de frunoasa vara.Deseneaza ochelari de soare,o plaja,un costum de baie,pescarusi,mare,scoici,un stand de limonada,o felie de pepene,un legan,copii alergand pe o pajiste,o minge de plaja,un foc de tabara
-fă un portret
-un câine într-o cuşcă, un cal cu-n morcov în gura
-personaje din desene animate
-un castel
-o barca
-o padure
-un urs
-o vaza cu flori
-lacrimi, curcubeu
-o persoana cu o jumatate de fata trista, una vesela
) Ce idei -_- Deseneaza ce-ti vine in minte. Orice.Ce simti.Ce-ti place.Ce-i frumos.Ce te fascineaza. Spor la desenat! Bye, talentoaso#!
Deseneaza ce simti tu prima data cand te scoli.De exemplu: Nuduri, trebuie sa ai un model
Cauta pe net ceva obiect, peisaj, portret al unei vedete, etc. Mult succes!
Hey...pai poti incerca sa desenezi animeuri, peisaje, picturi...^^https://japoniakawaii.wordpress.com/tag/invata-sa-desenezi-anime/ poate te ajuta acest link, succes!
1.Un peisaj
2.Riul
3. Un om
4. Circ
5. Apusul
6. Padurea
7. O casa mare
8. O biblioteca
9. Un monumet
10. O pasare
11. Iaz
12. Castel
13. Razboi
14. Copil vesel
15. Animale
16. Flori
17. Poiana
18. Animeuri
19. Scolareasa
20. Familie
21. Inger
22. Elf
Am niste idei pentru desenat :
1.Un peisaj
2.Un peisaj urban (adica ce vezi tu pe afara)
3.Un portret( a memei tale, celei mai bune prietene, bunicii..etc) si sa-i faci o surpriza
4.Un mar si folosind umbre
5.Un clown
6. Apusul
7.Interiorul unei case taranesti
8.Un desen facut doar din linii sau patrate(pe foaie de mate ) care sa fie simetric
9.O vaza cu flori
10.O corabie
11.Schitezi o cladire
12.Un monument
Sper ca te-am ajutat. Funda?