Las visele inutile in spatele meu si incerc sa fiu realista, lumea asta mi se pare prea rea, prea egoista.
Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana.A trecut inca o luna si el tot nu mai suna...
Asa ca n-ai cum sa ma ranesti.Cineva, candva era expert in asa ceva.
Ma pierd in intuneric, in jur totul e pustiu.As vrea sa iubesc, dar parca nu mai stiu.
Numai eu stiu ce-am indurat, numai eu stiu cat am vrut sa tip si a trebuit sa tac.
Ce-am facut impreuna imi aduc aminte, cat de mult imi lipsesti nu pot spune in cuvinte.
Printre lucrurile mele gasesc o poza de-a ta.Si cu ea in pat adorm, plangand noaptea.
Ma mint ca te simt, dar imi va trece! Orgoliul m'a facut sa devin atat de rece!
Did you ever had a really good friend? Like you were two sides of the same soul?
Tie îti place când ploua, dar nu observi ca ploua acum cu lacrimi peste tine, când îi rupi inima-n doua.
Esti departe dar in inima mea vei fi tot timpu aproape.
Sper sa-ti dai seama ce fel de persoana esti.Si ca nici macar nu stii prietenii sa-i pretuiesti.
M.am plictisit de toate prefăcutele care se cred prietenele mele.
E păcat când se renunţă atât de uşor la tine.
Asta e despre prietenii care sa fie clar:Te-au lasat o data si sunt gata sa o faca iar!
Dacă îmi răneşti prietena cea mai bună sunt în stare să fac ca moartea ta să pară un accident.
Şi-mi pare rău că s-a terminat aşa. Eu chiar aveam nevoie de prietenia asta.
Nu stiu sa te uit, n-am cum sa te uit.
Si mi-e drag momentul cand tare in brate am sa te strang si mi-e dor de-al tau sarut,ca la inceput.
O, sa dansam in ritmul valurilor goi.O, vara asta s-o petrecem amandoi.
Mor de dor si ma doare de mor.
Am vrut să intru în lumea ta, dar mi-ai închis uşile ai alte filme în cap, joci teatru cu păpuşile.
Ţi-am spus am greşit eu, e vina mea îmi cer scuze predicile tale deja începeau să mă amuze.
Mă *** în Cupidon şi în ale lui ventuze lumea mă pupa-n cur, tu mă săruta-i pe buze.
Ce-i frumos dispare repede, prea repede ti-am spus că va fi bine, dar n-ai avut încredere.
Am încercat de dese ori să trecem peste eu cu tine egal "o tristă poveste".
Credeai că dragostea-i un trend, adică trecător,habar n-ai ce-s alea sentimente, trec da dor!
Merg înainte, fară sa mă uit în spate vreau să te uit baby, chiar dacă nu se poate.
Imi place zambetul ei, vreau sa ma bag in seama dar pare ca se joaca si de asta-mi este teama.
Te iubesc pentru ce esti,nu pentru ce ai,te iubesc pentru sentimentul ce mi-l dai.
Prea multe foi umplute, pline de lacrimi,atatea sfaturi bune parca imi luau aripi.
Si in noptiile tarzii acum stau si plang si ma gandesc cum sa fac la tine sa ajung.
Si n-am uitat cand mi-ai spus ca trebuie sa fiu tare sa nu las pe nimeni sa ma doboare.
Ca lumea-i rea si cateodata asta doare.
Incet, incet cate-o bucata in mine moare dar, o sa trag cu dintii pana la ultïma suflare.
Indiferent de ce va fi,va fi tot prima ta raza.
Am ajuns din nou la starea de repaus m-au vandut prietenii si ma zbat intr-un haos.
In fapt de ce sa trag eu pentru toti cand toti ce-i mai buni prieteni se transforma in hoti.
Datorita unora suntem plini de ura ca ne-am zambit cand trebuia sa le dam lovitura.
Raman fara suflet cu multe amintiri un spin ascuns intr-un buchet de trandafirï.
Toate te fac sa te simti vinovat si toate turbeaza ca-ti faci de cap.
Stralucesc ca un neon, sunt una la un milion, mai crazy ca Napoleon.
Plec departe, trec de soare si de luna, ca sunt in lumea mea deja de-o saptamana, dar ma tin bine, inca mai sunt fresh, platesc cu cardul ’cause I have no cash.
Tot ce sa intampla-ntre noi e un vis ciudat, si stii ca dupa soare vin ploi nici noi n-am scapat.
Ai fost doar un inger rau mintinda ca ma iubeai, Nimeni n-o sa iti explice ce e dragostea, asta singur intr-o zi de vara o vei afla, Scapa-ma de ea, de inima mea, Pleaca, maine o sa-mi treaca, Wish you were here, When you're gone, Vara trecuta imi spuneai ca sunt valul ce il asteptai, Doua maini in taina s-au intalnit, buzele mai apoi s-au daruit, inima e doar una si e de ajuns pentru amandoi, Beautiful liar, Que hiciste, Nu mai vreau iubire cu-mprumut, asa am tot avut. Bafta!