Vezi tu, pentru ei erai doar un oarecare. Da' pentru mine erai cer, pamânt, luna si soare.
Nu pot sa fiu suficient de buna pentru toata lumea, dar voi fii întotdeauna cea mai buna pentru cei care merita.
Când doi oameni se iubesc trebuie sa renunte la orgoliu. Iubirea lor valoreaza mai mult de atât
O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera
Daca o iubesti bine, daca nu pa.
Bitch, you're like Monday.
Nobody likes you.
Imi pare rau de cuvintele scumpe spuse acelor oameni ieftini
Nu esti primul care a vrut sa ma schimbe in nenumarate randuri, dar esti primul care m-a pus intr un final pe ganduri.
Continua sa zambesti, asta va face lumea sa se intrebe ce pui la cale .
Fetele sunt ca telefoanele mobile. Ne place sa fim tinute, sa ni se vorbeasa, dar, daca apasati butonul gresit, veti fi desconectati.
Nu conteaza cât de târziu ajungi, daca esti important pentru cineva, te va astepta.
norocoasa nu e cea cu care baiatul merge la somn. ci cea alaturi de care vrea sa se trezeasca
Femeia inseala numai pe cel pe care-l iubeste, pe ceilalti ii paraseste pur si simplu.
+» Urasc cand sunt pe cale sa imbratisez pe cineva foarte sexy si dau cu fata de oglinda.
» Daca vrei sa iti cauti un dusman, cauta printre prietenii de zi cu zi
Nu conteaza cât de nefolositor te sim? i, sunt convinsa ca e? ti motivul pentru care o persoana zâmbe? te zi de zi.
Stii, ea te tine aproape.Pentru tine, îi da pe toti la o parte.
Du-te somn u? or, fa bine în via? a mea sa nu te mai strecori!:*
Sunt în punctul în care nu te mai pot în? elege!
Oricât de jos as cadea? tiu ca am ridic!
? Esti sub 1 % din ce se asteapta ea!
? Hey! Prieteni fal? i vreau sa va zic ca m-a? i plictisit pana peste cap!
"Daca o persoana vrea sa faca parte din viata ta, o va face. Daca nu, nu te obosii s-o faci sa ramana. nu se merita!" intelegi?
Si parca stiam de la inceput c-o sa se termine
Ieri ma iubeai, azi pur si simplu te-ai pisat pe mine
Nu meritam eu asta, in fine, ce dracu merit?
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru greutatile pe care le-am intalnit, deoarece acestea mi-au construit caracterul.
Cam astea imi plac mie, sper sa-ti placa si tie.