| meandyou_1186 a întrebat:

Imi dati si mie niste statusuri rautacioase?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa rautatea deoparte ca nu are rost sa o folosesti, important e sa fii tu rea cand e necesar si cu cine trebuie.

| nimicaici a răspuns:

. #. Ce` dracu` vrei`? Ce` nu` t`e claRr`? Ai` crEzutt `că `stĂ` 0 `viatSsĂ` da` n`a tRecuTt` un` aNn `.;-j

→ Nu ma schimb pT`. nimeni, e`h mult prea greu. Nu renunts la nimic. IubeSc ce e aL meu [!] ←

0k`.tai`0, pleaca`, cara`te, dispari`, zb0ri`, sterge`0, calc`0, evap0ra`te, m0ri`, da`tsi foc` fa`te scrum`, arzi `in` cul0ri`, ca-mi dai` fi0ri`; x

Desi trebuia s`aleg.eu cred c`am ales corect.mi-am bagat p**a`n vorbe. si totu` era perfect. Gresit sau negresit. Nu ma intorc. Promitt!

Chiar` daca` fac `multe` prostii`. si` spun` multe ` p0rcarii `sa `stii `. tot `ce` e` mai` bun` in` sufLetuL` meu`. Se` leaga` de` tine`; x

Pe dracU` măă!` Acum s`a schimbatH`, şii ştiu` ca atSi vine sa spui : >> Tu` nu ai fost asHea ncici0dath` < <

Fenteaza` obstacolele`, si-arde`o incet`.Ca graba strica orice efect`.

P0i` vezi` bhăă` ca` esti` pr0st `?raised eyebrows Atat` de` pr0st` cum` n`ai mai` fost`;-j

● caη∂ `νєι` ƒι` яaηιт` ιтι` νa` ∂a` aяιρι` ѕa` zвθяι`;]... ƒaяa` ѕa` cєaяa` ηιмιc` ѕcнιмв` θ` νa` ƒacє` ∂є` ηєηυмaяaтє` θяι`!; x ●.

• Îtι` a∂υcι` aмιηтє` ∂є` acєℓ` мθмєηт`. θ` ρθνєѕтє` ѕιмρℓa`, ƒaяa` нaρρу-єη∂`;-j •

• Sυηтєţι` тσţι` σ ` aρă ` şι`un ρăмâηт` тяaşι` ℓa` ιη∂ιgσ `!;-j •

Da`, stiu` cum` se` spune`. eram` doar` 2` c0pii`. si` destinu`l schimba` lacrimi`. zi` de` zi`!;-j

Destine` schimbate` ciudat` intersectate`!; x

Imi` dai` visele`. imi` dai` dragostea`. imi `iei` mintile`. doar` Tu` te` j0ci` cu` inima`! >; p

♥ Visam` cu` ochii` deschisi`, trăiam` fără` griji`, prinsi` de` vraja` c0pilariei`, nu` puteam` fi` tristi`.; x

Au` fost` momente`n care` nu`mi mai` d0ream` nimic`! Cazusem` sh` simtseam` ca` nu` mai` pot` sa` ma` ridic`, da` pot` sa` trec` peste` toate`!;]

Uita` tot` ce`ai pierdut`, tot` ce`ai vrut`, tot` ce` n`ai avut`. uita` timpul` ce`a trecut`. orice` sfarsit`, e` un` nou inceput`!; x

Vreau` să` trec` lejer` peste` tot` şi` toate` şi` când` nu` mai` pot`. să` ridic` din` umeri` şi` să` zic`: Mai` mult` nu` se` poate`! :]

Întrebări similare