| Talmacel_Alexia_1999 a întrebat:

Îmi dati si mie va rog un link cu pagina de Facebook a proștilor care iau tăiat coada câinelui si s-au amuzat.

Răspuns Câştigător
| AccountDeleted a răspuns:

I-am raspuns ei Dlk_BuBu_1995, ca nu stia despre ce caine este vorba

Daniel Dima, Marius Bianu si Bunea Adrian, era facebook-ul lor, dar de rusine ca au aparut la TV, si-au dezactivat profilurile de Facebook.

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Sunt mulți proști care maltratează animale în acest fel deci nu știu la care te-ai referi și este imposibil să îți dau link-uri a mii de persoane.

| darrio2007 a răspuns (pentru T0T):

Ce televizor ai tu de nu ai vazut? S-a intamplat acum cateva zile.3 prosti din comuna Tataru, Braila.

| T0T a răspuns (pentru darrio2007):

Nu m-am uitat la televizor și în plus eu mă refeream că sunt mulți ca ei numai că foarte puțini ajung mediatizați.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Voi nu stiti ca se taie coada la caine? bine, nu intr-un mod barbar, dar acest lucru se practica de peste o suta de ani.

| Talmacel_Alexia_1999 explică:

Eu as vrea un link al paginii lor de Facebook, nu un link al videoclipului pentru ca e prea trist

| AccountDeleted a răspuns (pentru Talmacel_Alexia_1999):

I-am raspuns ei Dlk_BuBu_1995, ca nu stia despre ce caine este vorba

Daniel Dima, Marius Bianu si Bunea Adrian, era facebook-ul lor, dar de rusine ca au aparut la TV, si-au dezactivat profilurile de Facebook.

| Dlk_BuBu_1995 a răspuns:

Ce caine?laughing

| AccountDeleted a răspuns (pentru Dlk_BuBu_1995):

Despre acest caine www.youtube.com/watch?v=nrHRicU1xDM este vorba si nu prea este de ras. Uita-te si tu sa vezi daca iti mai vine sa razi.