Sunt total de acord cu ce ai scris dar, uneori, stam pe diferite site-uri de socializare sau pe jocuri de plictiseala. Cel putin, la mine asa e. Si eu fac parte din *categoria* celor care stau mult pe pc, telefon, laptop. Adevarat, trece viata pe langa noi fara ca noi sa ne dam seama cate am pierdut, datorita faptului ca stam ore in sir in fata unui ecran si privim pe altii cum fac lucrurile care LE-AM PUTEA FACE SI NOI! Ne irosim viata cu internetul. Pana si cei de 30-40 de ani, in loc sa se distreze, sa se relaxeze citind o carte sau sa mearga undeva, stau pe jocuri sau pe asa renumitul „facebook". Incercati sa nu va mai creati o viata *virtuala* si traiti-o pe cea reala. Ma bucur ca a pus cineva aceasta intrebare. Probabil, cei ce vor vedea asta, isi vor da seama de anumite lucruri si vor vedea *viata virtuala* dintr-o alta perspectiva nu numai cea buna. Bye :*
Oaaa fantastica analiza ce sa zic, de plictiseala, logic. Daca vrei sa treci peste plictiseala intr-un mod util nu stai pe f e i s b u c i de plictiseala ci pui mana sa citesti o carte sau macar sa urmaresti un film. Da e grele cu cititele astia
Ok deci, in primul rand, nu am sa ma complic prea mult cu tine dar, pentru interesul tau: Nu am * f e i s b u c i * (presupun ca tastai de facebook). Si citesc, chiar foarte mult dar, daca stai mult pe laptop/ pc/ telefon asta nu inseamna ca esti incult/a. La ce am raspuns eu: ASTA ESTE PAREREA MEA! Tu ai o parere diferita: bravo tie! Eu mi-am exprimat-o pe a mea dar, vad ca nu toti au inteles. Bye.
Am inteles foarte bine din pacate pentru parerile tale. nu esti doar tu desteapta si altii prosti, iar daca citesti de ce nu i-ai recomandat tocmai asta celui ce-a pus intrebarea? ba mai curand te-ai plans de acelasi lucru motivand ca plictiseala e de vina si ca ar trebui sa facem ceva. Pai sa fi dat si tu niscaiva exemple. Acu dupa razboi multi cititori se-arata.
Cumpara-ti carti si citeste omule ca o sa tot contemplezi cum te-ai uitat degeaba in fundul Dragusancei sau pe la cotet teveu in loc sa faci ceva util. Uita-te macar la un film, citeste ceva util pe internet, ajuta oamenii acilea pe TPU, tu stai si te plangi ca n-ai ce face? Cine stie gaseste lucruri bune de facut.
Deci, ca sa inteleg, te plangi pe un site de socializare de faptul ca site urile de socializare nu fac bine?
lol
Si tu si ala care i-ai dat funda. nu va tine nimeni legati de pc. imi place ca stiti sa va plangeti "vai doamne trece viata pe langa noi",, iesiti naiba afara daca nu va place la pc. parca va oblica cineva. eu 2 ore libere care le am pe zi le petrec la pc, prefer pc decat "prietenii" care se asteapta mereu sa se pupe in dos reciproc. dar eu nu ma plang, fata de voi. faceti ceva ca schimbarea nu vine singura, dar preferati sa va plangeti " vai ce bine de altii", mda
Nu-ti impiedica tie Internetul la modul general dezvoltarea personala. Depinde strict de tine. Tentatii or fi, dar depinde de tine sa iti organizezi timpul cat mai eficient, dand astfel dovada si de inteligenta.
Toata lumea cade deseori in capcana procrastinarii. E firesc. Dar e bine sa invatam sa facem orice lucru cu masura la timpul lui.