Buna. am avut si eu hamster si sa stii ca nu mirosea urat. A adevarat ca trebuie sa-i faci curat destul de des in cusca dar cand vezi cat pe draguti sunt iti dai seama ca merita. Poate daca o convingi pe mama ta ca stii foarte bine cum trebuie sa ai grija de un hamster (e foarte usor )si ca ii vei face curat in cusca te va lasa. Te pup
Promitei ca daca o sa-ti iei hamster o sal tii in camera, o sa aerisesti camera foarte bine si o sai schimbi rumegusul la 2-2 zile.Succes!
Cel mai bun lucru pe care poti sa il face ca sa obtii un animal cere mamei tale un fratior sau o surioara atunci ea va alege sigurrr hamsterul sau iepurasul gata cu glma orkum hamsterii sunt superi skumpei dar trebuie sa fii atenta noaptea al meu a skapat si sa arunkat de pe geam de era un hamster EMO ca she mine, si cu iepurashi e super dar sunt un pic cam rapizi trebuie sa fii super atenta la ce mananca si intr-adevar (miros un pic) pfff mult noroc.
Cu catelusa trebuie sa iesi afara cand vrea ea si la 5 dimineata, daca nu vrei sa ai usa zgariata.