anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi doresc f mult un iepuras sau un hamster. dar mama mea spune ca pipi de iepure miroase ff urat.si ca hamsteru miroase a sobolanlaughinglaughingsi ca nu ii plac.am si o catelusa dar macar cu ea e altceva.isi face nevoile afara.deci.ce ma sfatuiti sa fac?

8 răspunsuri:
| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Buna. am avut si eu hamster love struck si sa stii ca nu mirosea urat. A adevarat ca trebuie sa-i faci curat destul de des in cusca dar cand vezi cat pe draguti sunt iti dai seama ca meritahappy. Poate daca o convingi pe mama ta ca stii foarte bine cum trebuie sa ai grija de un hamster (e foarte usor happy )si ca ii vei face curat in cusca te va lasa. Te pup kiss

| BuBuLyNa a răspuns:

Promitei ca daca o sa-ti iei hamster o sal tii in camera, o sa aerisesti camera foarte bine si o sai schimbi rumegusul la 2-2 zile.Succes!

| pysyuctzza a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care poti sa il face ca sa obtii un animal cere mamei tale un fratior sau o surioara atunci ea va alege sigurrr hamsterul sau iepurasulwinking gata cu glma orkum hamsterii sunt superi skumpei dar trebuie sa fii atenta noaptea al meu a skapat si sa arunkat de pe geam de era un hamster EMO ca she mine,hee hee sad si cu iepurashi e super dar sunt un pic cam rapizi trebuie sa fii super atenta la ce mananca si intr-adevar (miros un pic) pfff mult noroc.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut iepurasi cand eram mica, sa stii ca sunt purtatori de boli si voi sunteti si voi pu si sensibili, daca il ingrijesti si ai grije tot timpul sa-i schimbi paiele pe care doarme si face pipi, n-o sa miroasa, in nici un caz in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dap.trebuie sa ma gandesc serios.ca nu stiu daca o sa am timp sa am grija si de el si de catelusa.insa vreauuuuu:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si care e faza gabriellen? aici era vb ca vreau un hamster sau iepuras nu de catelusa meahee hee

| beorange a răspuns:

Cu catelusa trebuie sa iesi afara cand vrea ea si la 5 dimineata, daca nu vrei sa ai usa zgariata.

| beorange a răspuns:

Aaa am crezut ca zici ca vrei sa-ti iei o catelusa