Sora mea a luat niste tablete de ovulatie, recomandate de 1 medic ginecolog, si tot acele medicamente, le-am recomandat la o prietena, care a intrebat medicul si ia prescris si ei acele tablete si la dupa prima luna de tratamen, a ramas, gravida, ce sa zick? intreaba medicul de acele tablete si sporr, bafta
Sora mea a luat clostibegyt si prietena mea a luat duphaston, repet nu lua de capul tau, intreaba medicul, exista o regula atuncii cand iei tabletele(trebuie luate, intr-o anumita perioada), medicul iti va explica cel mai bine
Cel mai indicat este sa consulti un medic. Nu lua medicamente fara sa stii concret ce ai. Poti sa ai chisturi ovariene, poti sa ai trompele utrine infundate etc. Consulta un medic!
Sanatate maxima!
Daca nu ai ramas insarcinata dupa un timp in care nu ai mai folosit nici un mijloc de contraceptie poti face urmatorii pasi:
1.investigatie medicala(ginecologice)si daca nu ai nimic medical incerca astfel:
2. daca esti un pic mai plinuta incearca sa slabesti cateva kg.
3.renunta la cafea, tigari, incerca sa duci o viata cat mai sanatoasa si linistita
4. exista un calendar al ovulatiei(in functie de data menstruatiei), calendar care-ti va indica perioadele nefertile, mai putin fertile si perioadele de maxima fertilitate(in perioadele de maxima fertilitate ''trage-i tare'')
5. dupa ce ai ''tras tare''nu te duce imediat la baie sa te speli ci stai cu piciorele in sus asa circa 5-10minute
Si inca ceva nu lua nici un medicament de capul tau ci doar cu acordul medicului.