| MihaelaRaduIoana1990 a întrebat:

Imi doresc foarte mult sa va povestesc povestea ingerasului meu. 14martie 2014 am aflat ca sunt insarcinata, pentru prima data.Atata fericire a cuprins corpul meu incat simteam ca toata lumea e a mea. Dupa 3 zile ma duc la doctor verdict "i se pare sarcina oprita din evolutie" de atunci nu am mai reusit sa mai stau calma, zilnic plangeam si ma rugam sa nu se intample nimic cu puiutul meu.Doctorul insista sa faca chirotaj pentru ca pentru el nimic nu era bine.Insa eu am refuzat orice si am continuat sa sper si sa ma rog si am tinut asa inca 1 luna si jumatate.28 april 2014 ora 23 am inceput sa sangerez pana la ora 04:00 au inceput sangerari puternice cu cheaguri, stari de lesin tremuram si cadeam din picioare.La ora 04:20 aproximativ am ajuns la spital de urgenta,un doctor m-a pus pe masa si a spus "Aici e grav",a introdus mana si mi-a scos ingerasul,la asezat pe un bandaj pe o masa.M-am ridicat cu sangerari si dureri, mana imi tremura si nu reuseam sa il cuprind cu mana, l-am luat in palma si am zis puiu meu de ce m.ai parasit? Avea manutele puse la ochisori, culoarea pieli ii era roz, cum puiul meu sa te uit vreodata? In urmatoare 2 ore m-au anesteziat si mi-au facut chirotaj, am fost pusa intr-un salon unde era o prospat mamica, eu inca sub infuenta anesteziei reuseam sa deschid ochi si vedeam cum acea mamica defacea rochite si costumase pentru fetita ei.Chiar daca nu reuseam sa vorbeasc plangeam si sotul meu se aseza in fata mea sa nu vad rochitele acele si imi stergea lacrimile.Ce durere am indurat nu doresc la nimeni. Zilnic plang din orice si ma gandesc numai la el,ma gandesc cine ii mai citeste poezii asa cum ii citeam eu in burtica,cine ii pune cantecele de somn dulce,cine o sa il stranga in brate? Nici noaptea nu dorm, ma gandesc numai la el, oare o fii bine acolo sus? Cateodata ma ia un dor nebun si as vrea sa ma duc dupa el sa stiu ca sunt acolo cu el si ca nu e singurel fara mama lui? Cum s-a putut intampla asa ceva eu fiind tanara de 24 ani, nu am luat niciodata anticonceptionale niciodata nu am mai avut o alta sarcina, cum de tocmai mie mi-a luat Dumnezeu ingerasul meu.As vrea sa stiu cate dintre voi au ramas insarcinate dupa un avort spontan si daca istoria sa repetat, adica daca avortul spontan a vut loc iar sau sarcina a decurs bine? si cat timp a durat pana a-ti ramas iarasi insarcinate?

3 răspunsuri:
| lalalalala6323 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat, incearca sa fii tare si gandeste-te ca ingerasul tau de acolo de sus te iubeste. Mama a ramas insarcinata de 2 ori dupa un avort spontan si totul a decurs bine. Iti doresc mult noroc si numai bine!

| Polaris a răspuns:

Pics or didn't happen. :v

| Lariiiiiiii a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru ingerasul tau sad esti tanaraai doar 24 de ani poti incepe sa mai faci copii, du-te la un psiholog pentru ca din drama prin care ai trecut-o nu e usor sa scapi "fara urme" sad