anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi e foarte dor de utilizatorul TPU Caste, clujeanca aia cu ochi albastri si buze de ratusca. Ce mai stiti de ea?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

S-a maritat!

| user937483737banned a răspuns (pentru Violleta2022):

Imi pare rau sa aud asta … pff

19 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

E troll,era pusă pe mișto! Caracter nu avea! Mai era și hiacint și aia tot așa o miștocară lipsită de educație! Eram și eu dus cu pluta ca ele când mi-a murit mama ii înjurăm pe toți și amenințam dar m-am maturizat! Eu am trecut prin ceva nasol dar mi-am mai revenit! Specimene ca astea nu au ce căuta pe aici,și așa sunt destui bolnavi aia rățușca ta mai lipsește! Nebunii din înainte nu prea mai intra nici cocalarii de pe discord,unii poate dar nu mai sunt ca înainte! Cu drimero aveau ce aveau de împărțit,și gusticel se tot lua de el, se certau toată ziua pe aici, dracu știe ce le-a făcut fetelor de la urât așa de mult! Unii s-au mai maturizat și nu prea mai intra pe aici, lucrează probabil, și-au refăcut viața.
Te știu și pe tine, tu ești tipul ce s suspect de psihopatie și ce are mai multe personalități! E fascinant cat de ușor poți să combini o tipă laughing

| Mindfulness a răspuns:

Așa m-am certat și eu cu gusticela 12 ore numai amenințări și jigniri și răpiri,dar eu făceam mișto,nu aveam nimic cu nimeni! Mă amuzam că unii credeau că sunt în stare de așa ceva. Adevărul e că dacă mă enervau băieți era de rău în realitate dar cu fete nu îmi puneam mintea sa le bat! Eventual o flegma in ochi și atât! Că meritau unele așa dispreț! Și eu m-am certat cu rata ta lăudată,mă tot provoca mereu! Și eu eram prost că dădeam curs,acum dau direct ignore daca vad vreo handicapata sau handicapat nu știu ce aveam atunci de eram așa. Eu eram cel mai rău,după unul am vrut sa merg sa îl bat,s-a pe el de frica mă lua cu poliția. Cred că mai psihopat sunt eu decât tine laughing eu cam trec la fapte mai ales că nu mai am părinți nu mai am nimic de pierdut. Dar nu am nimic cu nimeni de pe TPU,eu vă consider familia mea,și cu cei care m-am certat rău nu am nimic! Cu cei care am sunt foștii prieteni care m-au vândut, mi milă sa mă răzbun pe ei, mi milă că au mame și că vor plânge după ei.
Acum userii, majoritatea sunt civilizați, nu prea îmi vine să cred nici eu treabă asta.

| user937483737banned a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu am treburi cu violenta, amenintari, etc, sunt o persoana foarte pacifista, dar am conceptii de securist, comunist )))
te persecut foarte repede emotional daca locuiesti cu mine.
ratusca mea favorita, sincer ma doare sufletul cand ma gandesc la ea...

| Mindfulness a răspuns (pentru user937483737banned):

Am văzut că agăți ușor tipe,le dai speranțe și apoi le dai verde așa direct! Nu le mai dai nici o șansă, le dai armaghedonul! Așa eram și eu cu unele, nu știu dar e fain sa le dai tortura la unele psihice ( nu la toate)
Înseamnă că nu ești chiar psihopat original, poate sociopat și narcisist, cert e că ai farmecul tau cu agățatul ești șmenar laughing
Acum că mergi la sala și arăți așa că în poza mai ușor le combini. Ție îți place să le combini și apoi să te piși pe ele rolling on the floor și eu câteodată sunt așa! Dar mie nu prea îmi plac românii și țiganii nu știu de ce, din cauza asta vreo 6-7 conturi mi-am pierdut pe motive de xenofobie! Știu că nu toți românii și țiganii sunt la fel, unii sunt oameni foarte faini dar majoritatea mi se par prea nașpa că oameni, fără pic de caracter și omenie! Nu știu de unde am mania asta cu ura rasială că eu sunt un tip bun, prea bun pentru secolul asta și corect dar nu o pot controla câteodată, ura e așa mare că mă chinuie și pe mine mental. Suntem multi duși cu pluta pe aici, câțiva sunt normali restul suntem varză.

Cand am vrut sa le agat, le am agatat, ba o vrajeala d aia, ba o replica de genul ‘ de la mine mai putin de la Dumnezeu mai mult ‘
Eu sunt genul ala cu papagal mai de Ciorogarla, sa te protesc cu vrajeala ieftina, sunt uns cu destule alifii.
Oricum si tu esti destul de smecher, as bea o bere cu tine desi nu consum alcool.
Acum nu prea mai merge sa combini asa usor, nu mai cad gagicile la orice vrajeala, vremuri noi trebuie sa fi mai familist, mai darnic sa iti cada una sa o regulezi putin.
Eu am prins chat ul ejocuri, acolo erau pedofili, violatori, hackeri, proxeneti, era unu pe web cand intra mascatii peste el.
TPU e mic copil pe langa ce era ejocuri.

Eram și eu în grafic când era în trend Yahoo Messenger, agățăm 2-3 deodată fără sa mă forțez,și dacă eram beat puteam! Apoi a devenit la moda Facebook-ul și puține am mai combinat, pe unele le duceam cu zaharul ca am fost bodyguardul lui Becali și mă credeau laughing acum nu mai știu nici să vorbesc cu o fata, m-a damblagit singuratarea, depresia anxietatea, altfel nu stăteam eu 1 minut pe TPU daca eram ca înainte. Eu mă consider un om simplu,modest. Daca arăți că în poze și ai ceva bani le agăți tu ușor și acum,poate nu mai vrei dar poți oricând,sunt sigur! Acum fara capital nu mai merge,totul se învârte în jurul banului,nici neamul nu te mai plac daca nu ai bani o fata faina nici atat! După o vârstă trebuie sa ai și statut social sa ai prieteni, și dacă nu ai se plictisește repede de tine și îți trimite SMS că are probleme și că nu mai poate vorbi cu tine! Cum sa nu le dai bullying la fete de genul? Mai au și arfe de Red Light District! Se cred prințese și ele sunt cu boli mintale grave!
E bine, măcar aici ești în siguranță! Totuși sunt oameni faini pe TPU, nu sunt nesimțiți și boschetari ca in realitate ce stau pe cartiere! Sunt și cu studii, deci nu e așa nașpa dar a devenit fara farmec de când nu mai vezi certuri și intrigi! M-am cumințit eu s-a cumințit și brigăzile ce troll-au toate ziua și provoca pe toată lumea. Și supadeceapa era în banda lor nu a mai intrat de 1 AN.
Ai ai papagal,ești peste multi dintre dintre noi la vrăjeală! Poți să le ceri bani la unii sa ii învețilaughing
Poți să fii darnic sa spargi multi bani și aia nici un sărut sa îți ofere sa nu mai zic de altceva! Daca nu ești șmecher in zilele contemporane cam la sinucidere ajungi! Cei care sunt prosti nu pot supraviețui,e ca in trib cum era înainte cume era puternic,masculin și deștept supraviețuia cine era mai moale sau nu se adapta murea,exact acele vremuri le trăim acum numai că totul e modernizat, digitalizat.
Poate că noi ăștia care avem probleme la mansarda ar trebui sa ne găsim fete la fel, dar unele pe lângă ce sunt nebune au și pretenții.
Și ultima ratată de la fundul vacii emite pretenții la bani, sau ultima grasa!
Tu sunt sigur că o să rezolvi cumva sa îți faci familie dar trebuie sa faci psihoterapie, minim 15-20 de ședințe sa înveți să empatizezi. Și eu tot de atâtea ședințe am nevoie sa nu mai urăsc națiile ce le-m menționat,deși în mare parte eu iubesc pe toată lumea,dar de la hate-ul ce îl primesc nejustificat că nu lucrez am devenit așa. Parca îmi dă de mâncare cei care mă judecă că nu lucrez sau îmi plătesc ei facturile,numai ai noștri au așa mentalitate!
Eu oricum incerc sa mă autoeduc sa acept și oamenii rai care îmi dau hate,ei nu înțeleg de ce sunt așa,toți avem probleme dar unii știm să le ascundem bine.
E bine că nu consumi că te poate enerva un prost și să îi dai cu ceva in cap!
Faptul că mergi la sala denota că ești pe drumul cel bun, ești mai normal decât mulți dintre noi! Unii suntem așa de anxiosi și depresivi că nu mai știm cum arată soarele, tu măcar faci ceva cu viața ta. Fetele o sa te aprecieze că ai un scop, asta le atrage și că ai un hobby.
Numai bine! Sper sa nu mai o dai in cealaltă personalitate in care te credeai femeie. Sau poate greșesc eu! Nu ești singurul mai era o fată și un băiat ce se credeau ba fete ba băieți, asta chiar e o tulburare gravă și greu de tratat! Sau poate făceai mișto who know? Dar cei 2 chiar erau așa.

Ce vremuri bai frate pe yahoo, cu un buzz le spargeai pasarica, cu o descriere simpla ` inalt, bruent, ochi caprui ` se udau )))
eu sunt scolit la discoteca din comuna Toporu, acolo era crema si spuma.
Asta a fost tatal smecherilor in comuna Toporu :
https://www.youtube.com/watch?v=904wKwTOWUM
Ne-a educat de mici si aia erau copii lui Capone...
De aratat bine, arat recunosc si eu cam de un 8, dar sunt zgarcit, oricati bani as avea, nu as intretine o femeie niciodata ))
Imi trebuie o femeie cu o personalitate, eu am una mai aparte, daca e una basic si cu o viziune limitata, iti dai seama ca fac din ea orice doresc. sunt rare femeile cu personalitate unice.
Au trecut 2 ani de atunci, m-am dat pentru ca am vrut sa o distrug psihic pe fosta definitiv si am reusit. Acum vrea sa ma omoare :)

laughing da, ne-ai arătat niste screenshot-uri pe aici în care le dădeai temelie la unele! Alții nici cu bani nu pot agata fete și tu le joci pe degete.
E bine,se vede că nu esti prost deloc! Sunt femei deștepte și femei plictisitoare,fără personalitate, tăcute! Ție îți trebuie una cu viziune și perspectiva moderna,nu apusa care se rezuma doar la salariu minim pe economie și atât laughing
Eu nu îmi bat joc de ele,le zic direct că nu sunt genul meu și pa! Poate și în genunchi sa se pună,dar nu le dau speranțe și iluzii. Eu nu am pretenții așa mari doar sa fie puțin sociabile! Cu care m-am întâlnit erau tăcute,și eu sunt tăcut dar ele erau efectiv mute! Nu știu de ce toate tac,și când merg la lucru si stau cu oamenii la masa nu își vorbesc tac,o fac doar când încep și eu să vorbesc!
Se băgau ele pe tine da înainte,acum te lasă cu seen,toate analfabetele se cred doamne finute, nu știu ce se vad. Asta e, din cauza că toți cocalarii cu bani le-a învățat cu bani multi, mașini scumpe, le-a dat prea multa atenție si au prins aripi de zâne! Fetele sunt mai analfabete ca niciodată și au numai beșini in cap și vor bani! Greu sa îți mai vina sa le oferi ceva, sa fii darnic cu prințesele din pădurea adormită. Las că e mai bine sa fii așa cum ești tu, măcar nu o să fii luat de oaie de astea ce profita de mielușei. Când dai de una care și ea oferă sa știi că aia e aleasa.
Până te omoară fosta o mai distrugi de 2 ori psihic. Ii oferi șansa de împăcare, o faci sa creadă că o ierți și continuarea o știi și tu laughing dar eu nu as face așa ceva, mi-ar fi milă. Se poate sinucide și să o ai pe conștiință toata viața.

Am avut si eu momentele mele, acum sunt axat strict pe cariera nu mai am nici timp nici chef, cu cat imbatranesti cu atat nu iti mai poti permite sa bulesti cat mai multe ca o sa ramai singur intr-o zi...
sansa la a avea o familie o avem toti, depinde cum ne-o jucam, din contra am o viziune comunista, sunt genul ala sa faca sa rezolve, sa dea banu, eu mi-am cumparat diplomele muncind ))
cel mai probabil la anul ma bag la politia locala daca imi rezolva cineva, am muncit si am strans iti dai seama ca daca dadeam la femei mai faceam fix o ****, nu tata, o floare si un cico atat, nici prezervative nu luam, noroc ca sunt sanatos.
ma omoara, a venit la sala dupa mine intr-o zi nu m-a gasit si ma bucur. e nebuna

Daca ești psihopat nu ar trebui sa îți fie frica, sa simți vreo emoție laughing
Ce diplome ți-ai cumpărat? Ești motivat nu gluma! Ar fi ceva sa avem polițiști pe aici.

Lasand gluma, nu sunt psihopat, dar sunt mai nebunatic ))
Ehe, nu am sa iti raspund direct ca au si moderatori cine stie cum trimit militienii.
‘ portofele blestemate m ati inscris la facultate ‘
La liceu am intrat cu 2.25, am fost sef de promotie printre prosti.
Ehe, cunosc pe cineva ala are 7 dar a cumparat de toate si acum e sef in politie, e nepotul mamei ))

Am înțeles laughing las că-i bine happy
Nu sunt nici eu. Psihopatii sunt foarte deștepți, noi nu suntem atât de deștepți: ))
Am zis eu bine că ești șmenar big grin
Nu trebuie sa scrii că m-am prins.
Vad că nici tu nu poți renunța la TPU!

N am cum, am experienta de viata si vreau sa ajut oamenii, sa ma planga dupa ce o i muri numa fete de liceu )))))

Mie nu îmi pasă cine plânge după ce mor, multi de fapt se vor bucura, vor da party 2 luni zilnicbig grin

Stai frate ca sapt trecuta am facut un atac de panica random si nu putam sa mai ma misc, ramasesem cu mainile vlocate, nu mai puteam sa respir si la spital mi am revenit si sa vezi ce radeam singur )))
I am zis la doctorul de la triere, domnu doctor daca o fi sa mor la sala vreau sa mor, m-a consultat mi-a recomandat sa ma internez aveam saturatia 33% la oxigen si am dat semnatura m-am dusa la sala ))))

Deci... contează unde mori? Înțeleg! De la atac de panica,anxietate nu mori! Deci o sa mai mergi multi ani la sala de acum in colo! Pe mine nu mă interesează unde mor,chiar m-aș bucura de s-ar întâmpla! Am pierdut tot de la viață! Eu am agorafobie,e mult mai rea decât atacul de panica,simți constant teroare în public,afară din casă,am noroc că există alprazolam că altfel nu puteam sa ies din casa.
O sa merg și eu la sala,dar am lombosciatica poate paralizez pe acolo! Am pățit odata să fac o criza de sciatica și am rămas țeapăn,nu mai mă puteam mișca. Am chemat salvarea mi-a făcut o injecție in dos și mi-a trecut. Dar dacă se ameliorează anxietatea o sa merg și eu,e un stil de viață, un refugiu. Trebuie sa îmi caut un alt refugiu că la păcănele și pariuri nu mai pot sa joc că mi-am pus interdictie peste tot.
Poți lua ceai de roiniță, te ajuta mult pe atac de panica, nervi, depresie.

Nu mai puteam sa respir, nici sa merg, daca eram singur o mierleam …
Cu sala daca ai nevoie te ajut eu, bai dar de unde esti vere? Ai un insta cv?

Din Timișoara sunt. Nu îți fa o idee buna despre mine că nu sunt tot timpul așa de sociabil că acum. Daca erai din Timișoara era fain, dar stai departe. O sa mai vorbim pe aici boss că eu intru des.
IG l-am scos.

Întrebări similare