| RobykaBskf a întrebat:

Imi este dor de Michael Jackson, sa i aud melodiile sai aud glasul ala cald al lui sa vad cum ajuta lumea cum se juca cu copii voua nu? imi vine sa plang cand vad ca a murit imi este dor de el.

9 răspunsuri:
| Lαrisα a răspuns:

Da, uneori si mie imi este foarte dor de el, dar n-ai ce sa faci. Mai ales ca el a fost idolul idolului meu. big grin

| VerdeLila a răspuns:

Da...macar acum are imaginea curata, nu se mai preocupa lumea sa o intineze.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu nu l-am adorat niciodată. Nici pe el, nici melodiile sale.
Dacă ți-e dor, singurul pansament sunt melodiile si filmulețele sale, pe care le găsești pe net. Umple-ți inima cu ele.winking

| darrio2007 a răspuns:

De proful de limba romana nu iti este dor?

| sublime89 a răspuns:

Acum doua zile s-au implinit 5 ani de cand a murit, si nu-mi vine sa cred ce repede au trecut acesti 5 ani. Parca ieri a fost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Asa, fii rau cu ei.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru asta exista YouTube, foloseste-l!

| MadRaven a răspuns:

A fost un om bun, cu un suflet enorm. A umblat el cu cine nu trebuia şi a păţit-o. Asta e, oricum avea să moară odată şi odată.

mariana
| mariana a răspuns:

Chiar daca fizic nu mai este printre noi, Michael Jackson, este nemuritor, prin ceea ce a facut pentru muzica pop, prin vocea inconfundabila si prin puritatea sufletului si prin daruirea oferita la fiecare din spectacolele sale, prin jocul scenic si prin unicitatea sa.
Alina-ti dorul ascultandu-l si vizionandu-i video-klipurile si astfel iti va fi mereu aproape. Dumnezeu sa-l aiba in paza sa si sa-i faca placuta sederea, in Imparatia Sa.
Trebuie sa ne reamintim cu emotie de el si sa-i mentinem vie amintirea.
Un gand bun si multa sanatate.

Întrebări similare