Eu acum doar vin cu o părere din exterior.Tu eşti singurul care decide ce este bine şi ce nu.
Tu analizezi lucrurile şi consideri ce crezi de cuviinţă.
Dacă priveşti lucrurile în plan simbolic,se poate evidenţia faptul că tu ai un rol bine definit aici,pe Pământ.
Dacă priveşti lucrurile din perspectivă realistă,este ceva ce te opreşte aici.
Trebuie să vezi,să simţi,să te bucuri,să râzi şi să plângi.
Eşti un înger printre demoni.
Iar lumea este un Iad deplin.
Bucură-te din plin de şansa pe care o ai acum şi trăieşte fiecare clipă cu maximă intensitate.
Şi poate vei considera că vorbesc în neant,însă tu ai ceva special prin a fi tu însuţi.
motiv pentru care ţi s-a oferit o şansă la viaţă.
Amintirile ce te frământă nu vor dispărea pe veci.
Îţi vor rămâne,precum un simbol al propriei tale virtuţi.
Bucură-te pentruu ceea ce eşti ca om,ca fiinţă,ca prieten,copil şi suflet.
Dacă eşti înzestrat cu darul de a aduce fericirea pe chipurile celor din jur,bucură-te de propria ta nobleţe sufletească şi totodată bucură-i şi pe alţii cu darul tău.
Şi nu uita!
Tu ai un rol bine definit printre noi.
Tu eşti un înger, printre cei lipsiţi de scrupule.
Dacă poţi schimba sufletele oamenilor, nu mai sta pe gânduri...
Ai trait o decorporalizare. Se intampla in stari de coma, sau pur si simplu.
Si eu am patit chestia asta la 17 ani, in a 3`a zis de Craciun.
Totusi lamureste-ma : Tu erai in coma, da? Atunci nu erai treaz!
Jesus! Chiar asa s-a intamplat?
Eu cred in judecata de apoi, dar lucrul acesta nu s-a dovedit inca. Acel loc cred ca a fost doar un vis dintr-o moarte cerebrala.
Probabil ca intrasesi in moarte cerebrala si te intreptai spre judecata de apoi si daca tot ce ai spus este adevarat atunci toate balivernele cum ca iisus sau d-zeu te judeca dupa ce mori nu sunt adevarate, dar probabil ca ajungeai in paradis daca ai fost un om exemplar (vorba vine), si ajungeai in infern daca ai fost un deligvent sau criminal. Oricum nu uita toate chestiile despre d-zeu, iisus si satana sau diavolul nu exista sunt doar niste baliverne, din punctul meu de vedere. Acum crezi ce vrei. Daca mai vrei sa stam de vorba despre acest subiect id meu de messenger este: RocStar7811.