anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi este frica de moarte. Cand eram mic ma trezeam plangand si mama ma linistea si imi spunea sa nu ma mai gandesc... Acum am 15 ani si de cateva zile de fiecare data cand ma pun in pat ma gandesc la moarte si ma apuca tremuratul. Pur si simplu nu ma pot obisnuii cu idea ca voi murii odata si odata straight face. Chiar daca viata a fost mai dura cu mine, nu am prieteni, am trecut prin depresii, dar totusi nu vreau sa mor...
Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva. sad

9 răspunsuri:
| marius297 a răspuns:

Mi se face pielea de gaina...

| lays a răspuns:

Pai daca si tu te gandesti mereu la asta.gaseste-ti o ocupatie.seara nai bine gandeste-te cat e de frumoasa vecina de la 2big grin, decat ca o sa moristraight face

| Vizitiul a răspuns:

Imi place ca esti o persoana puternica, chiar daca ai intampinat multe greutati, nu renunti la lupta cu viata si doresti sa traiesti si sa lupti. Bravo!
Crezi ca esti singura care se gandeste la moarte? In niciun caz, si eu ma gandesc, dar sunt constient ca nu pot face absolut nimic sa evit si imi zic : " de ce sa ma gandesc la un viitor ocult si la sfarsitul zilelor mele, care se vrea a fi iminent, cand ma pot gandi la prezent, la ceva ce pot realiza!?" Poti deprinde o paradigma din monologul meu de mai sus, asta daca doresti.
Nu ai prieteni? Ei bine, nici eu nu am, am doar tovarasi de pahar si colegi de facultate. Adevaratii prieteni ii gasesti in familie, dar de multe ori ii cautam foarte departe, in ciuda faptului ca ei sunt foarte aproape.

| sinblade27 a răspuns:

Sfatulm meu. ai atacuri de panica problema e ca se poate rezolva prin consiliere. chestii de genul asta apar din mai multe cauze chiar si alimentatia poate fi o problema. consulta un psiholog... e posibil sa fie dacat o faza a varstei

| BRoxana a răspuns:

God, ai 15 ani, nu ai prieteni, e grav, foarte foarte grav, e ciudat pentru ca pnm, totusiiii! eu zic sa o rogi pe mama ta sa te duca la un psiholog sa vorbesti cu el deschis si sa ii spui chestia astea, moartea da-o drecu, fiecare moare tocmai daca te gandesti la moarte trebuie sa stii ca trebuie sa te distrezi, have fun\m/

| AnaEindragostita a răspuns:

La fel mi se intampla si mie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toti avem un inceput si un sfarsit. dar nu trebuie sa te chinuie gandul ca intr-o zi vei muri.toti ne intrebam cand vom muri dar asta nu inseamna neaparat ca acest gand trebuie sa devina o obsesie.incearca totusi sa ceri ajutorul unui psiholog. te asigur ca te va ajuta mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suntem multi care ne gandim la asta,, cand o sa se intample,, cum o sa fie,, ce va urma,, etc. Dar insa trebuie sa ne traim viata pn in ultimul moment fara acest gand caci e doar un prag o alta lume nu ai de unde sa stiu cum va fi. Atat timp cat ai trait o viata fericita nu ai de ce sa te temi, caci vei fi rasplatit in Rai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am aceeasi problema, dar am gasit o rezolvare, seara cand ma apuca gandurile astea... incerc sa ma gandesc la diferiti oameni, pe care ii vad la televizor sau cunostinte, care. sunt vesele asa mereu si par ca nu par sa-ti faca astfel de probleme. ma gandesc la ei. si imi spun. si ala o sa moara si ala o sa moara. si incet incet ma linistesc... incearcahappy sper sa fie bine