De obicei la ora nu sunt deloc atenta, sa fiu sincera
Dar cand invat invat pe bune.Imi iau niste foi si un pix si scriu tot ce am citit pe acele foi pana observ ca am invatat f f f f bine
Succes la invatat!
Pai de obicei invat logic, invat esentialu si,, improvizez pe parcurs,,. Dar am cumparat o carte de la profu de fizica(scrisa de el),, Tehnici de superinvatare,,. Am rasfoit-o ca nu ma interesa in mod deosebit, dar prindea pica pe mine ca a luat-o toata cls, ma rog... si zicea sa incerci sa iti creezi in minte un film, sa retii ca un videoclip cu imaginii si scris, ca un fel de vis...Mai spunea sa inveti pe muzica clasica, pe fundal galben, cu fata spre rasarit. Descria cam tot ce poate influenta invatatul, alimentatia, somnul, motivatia etc.Nu prea mi-a folosit, e cam nebun tipul, nimeni din scoala(nu exagerez) nu il suporta.In fine cred ca cel mai bine am invatat sub presiune. Adica dupa 6 ore la scoala vin acasa si seara numai sa invat nu ma apuc si dimineata dorm mult(incep la 1 si ma scol pe la 11 jum si scriu cate ceva ma imbrac si plec), asa ca invat in pauze si retin destul de repede. Recordul meu este de invatat o caracterizare de 2 pag in 4 minute, cand m-am dus sa trag biletel, mi-a cazut ce nu citisem niciodata si deja incepuse de vorbit cel dinaintea mea(noroc ca e balbait si ca nu invatase) am citit si eu cateva idei am mai vazut si in alte carti si am luat 10, desi pana si eu ma asteptam la un 6-7.
Eu una invat cu mama Stiu ca o sa zice cee? cu mama? ce ai 7 ani? Pe mine ma ajuta ca imi explica propozitiile si dupa aia repet o prop de vreo 5 ori pana cred ca am retinut-o si dupa aia trec la urmatoarea. Ca sa inveti trebuie si sa intelegi ce vrea sa spuna acea propozitie nu poti invata doar asa ca robotu
Buna. Eu cand eram mica citeam lectia toata, apoi o imparteam pe bucati, iar apoi invatam cate o bucata, pe rand. E cel mai simplu.