| GulubuntzBudulush a întrebat:

Îmi explică și mie cineva de la cap la coadă despre ce este vorba în acest videoclip? Cine reușește să îmi explice cel mai bine, cu lux de amănunte, oferindu-mi un mic rezumat, primește fundă. Și mai mult, nu uita, câștigătorul fundei poți fi chiar tu, având în vedere că ce ai de făcut e foarte ușor: să vizionezi doar videoclipul din link și să oferi un rezumat cu lux de amănunte. https://www.youtube.com/......tps?/watch P.S. Nu dau fundă celor care oferă un rezumat dintr-o perspectivă critice anti-creștină sau irreventă.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Hai pe bune, noi să-ți facem tema de casă și să mai spunem și "merci"?
Nu mami, fă-ți singur lecția și nu aici că aici NU facem teme. Vizionare plăcută

| dullcat a răspuns:

Daca nici sa asculti pe cineva care iti da mura in gura nu ai chef, in timp ce tu poti face altceva, e cam nasol. Daca trebuia sa citesti aveai mai mult chef? Nu cred.

,, Și mai mult, nu uita, câștigătorul fundei poți fi chiar tu, având în vedere că ce ai de făcut e foarte ușor: să vizionezi doar videoclipul din link și...'' Ce vibe de anul 2005, cu tipele alea care faceau reclama agresiva la niste produse si asteptau sa suni.Sau alea care asteptau rezolvarea la ecuatii si nu mai stiu ce. laughing))

| Furnicuta000 a răspuns:

Crezi ca nu avem altceva mai bun de facut decat sa urmarim un clip de 2 ore si sa iti scriem tie un rezumat cu lux de amanunte?