anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi iertati intrebarile prostesti sau irelevante pe care le-am pus? M-au pus pe val punctele si cresterea in rank!

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Da.Bineinteles.

17 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cresti in rank daca pui intrebari. Doar daca raspunziwinking
Si zau asa... cum "ma iertati?" Nu te iert laughing
Man... crezi ca pe astia de aici ii intereseaza de un user? Si eu daca as spune sa ma ierte cineva pentru ceva irelevant nu ar conta. Lasa asa.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru DoarBogdan):

Atunci sa nu ma ierti dar am zis asta ca vad ca pe multi ia deranjat si ar fi avut tot timpul gandul ca nu stiu sa pun intebari

| K0sti a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Intrebarile ca intrebarile, dar raspunsurile sunt un deliciu! La 16 ani...

| AFR81 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Primesti ceva puncte daca pui o intrebare, deci cresti in rank. Nu cu mult, insa.

| DoarBogdan a răspuns (pentru AFR81):

Pe bune? Nu stiam...

| AFR81 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Am consultat acum regulamentul, avand dorinta sa-ti copiez aici paragraful si am constatat ca s-a schimbat. Nu se mai dau puncte pentru postarea unei intrebari. Tu esti cel care a avut dreptate.

| DoarBogdan a răspuns (pentru AFR81):

laughing Oke, mersi ca m-ai reanuntat. Chiar nu stiam... Ma miram sa primeasca cineva puncte pentru intrebari.

| Sn4k3 a răspuns:

Incearca sa-i ajuti si pe altii in loc sa pui mii de intrebari. Si raspunsurile ajuta, nu numai pe tine, dar si pe altii.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru Sn4k3):

Pai am ajuta de aia sunt pe locul trei la campion al zilei si am primit si cateva funde

| Sn4k3 a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

E bun laughing. Continua.

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru Sn4k3):

O sa continui in alta zi ca acum ma duc sa mananc si sa ma culc

| untu a răspuns:

Te iertam, ca nu-i nici o problema! Doar sa nu mai pui intrebari care o deranjeaza sau enerveaza pe toata lumeasi nu va mai sti ce o sa va raspunda!

| Idkidk a răspuns:

Da. :3

| alexandrualind a răspuns:

Da,te scuzbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cresti in rank daca pui intrebari ci raspunzand, ajutand la o problema.Aici,ti-am mai spus, nu este Ask.FM unde poti pune ce intrebari vrei.Aici este Toti pentru unul cand are nevoie de ajutor. Chestia cu cati ani aveti nu mi se pare ca ai nevoie de ajutor si nu te pot ajuta sa rezolvi o problema, asa ca trec la urmatoarea intrebare.

| TheFragranceMaster a răspuns:

Stai linistit!
Esti OK!

| Helpmeforfree a răspuns:

Nu este nimic, insa ar trebui sa stii ca exista si viata personala, reala nu cea online.Trebuie de asemenea sa stii ca ai 16 ani, si ar fi mai ok sa fi mai matur.Eu cel putin nu am nici macar un interes sa fiu in rank sau cum se scrie, vreau doar sa ajut si sa fiu ajutata la fel cum o fac eu, complex, frumos, educata happy

Întrebări similare