| GTAlex1987 a întrebat:

Imi merge foarte prost Am nevoie de un sfat, o vorba buna, o parere. Poate nu au trecut toti de aici prin asta, nici nu le doresc. Anul acesta, sau mai precis de jumatate de an imi merge chiar foarte prost. raul a inceput cand in luna martie am fost arestat si am stat 2 luni pe arest. Am iesit dupa 2 luni, m.am angajat pe un taxi si intr-o dimineata mi-a luat foc masina. Nu avea casco. Nu trece mult timp se desparte prietena mea de mine, o relatie de 3 ani. ea dupa 2 zile deja a iesit cu cineva motivul fiind "ca sa treaca peste mine.sa o ajute acel x sa treaca peste mine...sa ma uite". Ma doare sufletul si acum dupa 3 saptamani mi-a crescut tensiunea, imi bate inima foarte tare si fumez 1 pachet de tigari pe zi. Am incercat sa fac curse de Anglia. am plecat, iar cand m-am intors, undeva in tzata am luat o groapa sapata de lucratorii romani si nesemnalizata, cu roata din spate si am rupt foaia de arc de la microbuz.nu am mai primit acei 100 de lire de pe cursa ci am mai adus 250 lei de acasa sa-mi platesc pozna. Si peste toate cele intamplate, am mai jucat si la aparate si am pierdut 8 milioane care abia i-am strans de cand am iesit din mai, bine ca am mai cheluit evident.nu am facut doar 8 milioane de atunci. Am impresia ca o iau razna si stiti ce? Din cauza ei, nu mai am niciun prieten in general nu am crezut in prieteni. prietenia e doar o afacere... oricine sta cu tine doar daca are ceva de castigat de pe urma ta. Am patit odata. Prefer sa vorbesc cu cineva anonim decat cu un "prieten". Multumesc

6 răspunsuri:
| LAYILA a răspuns:

Daca incep sa povestesc eu cate am patit anul asta ...imi vine sa plang din nou. idea e ca nu e ca esti ghinionist anul 2012 e un an de merda. dar intrebarea mea e...de ce naiba ai jucat la aparate? nu puteai sa stai in banca ta, gagica dao in colo sunt sigura ca nu te merita cred ca ii place viata si cred ca o sa iasa cu o gramada ea.fa la fel cauta pe cineva recupereaza ti prietenii. eu nu mai am pe nimeni dar incerc sa merg inainte. un pupic bafta

| GTAlex1987 explică (pentru LAYILA):

Cand am fost si am jucat am plecat cu gandul ca joc 30 lei. si am pierdut m.am dus acasa am luat bani de acasa si am tot bagat. asta e. prostie. o sa le las. cat despre fete.ce sa zic. am iesit cu una de 23 de ani o amica tot are bagari in seama daaar are o fetita de 3 ani si e singura. nu e pont. si inca cu o fata tot de 23 24 care are pe cineva si se plimba cu mine cu masina. pfff si lu gagiusu i-a zis ca a iesit cu o prietena gen. doaamne toate-s la fel?

| LAYILA a răspuns (pentru GTAlex1987):

Nu sunt toate la fel ei eu cred ca toti barbatii is la fl dar sper ca vne si ala bun pentru mine. dar ma dezamagesc singura de unde esti? eu sunt din bacau

| M1hai a răspuns:

Ma Alex eu iti sugerez sa te duci la manastiri si sa platesti slujbe si sa te ajute domnul si pe tine, eu cred ca cineva iti vrea raul si ti-a dat ceva ca sa patesti aceste lucruri, si incearca sa te duci foarte des la Biserica si ai sa vezi ca o sa iti revii happy Mult succeswinking

| alabalaportocalala a răspuns:

Da ma asa e are dreptate @M1Hai,du-te la biserica plateste milioane si milioane la acatiste si la preoti, si apoi asteapta ca o forta invizibila sa-ti schimbe norocul si sa devi miliardar ...pfff... Frate ghinionul ca si norocul ti-l faci cu mana ta, daca ai fi mai atent la ce faci poate nu ai mai avea atatea probleme, ideea e sa nu-ti mai faci atatea griji.Incearca sa te lasi de tigari, adica nu "incearca"LASATE, sa nu te apuci de bautura sau alte cacaturi, gaseste-ti o slujba gen aia cu cursele si fi mai atent.

| EllyMelly a răspuns:

Alex... sunt de acord cu M1hai, daca ai credinta in Dumnezeu poti trece peste orice.Incearca sa fii tare, si nu astepta ca sa vina cineva sa te consoleze, pentru ca singur ai spus ca pe "prieteni" nu poti sa te bazezi. Sunt momente in viata cind se intimpla lucruri rele, dar sa stii ca dupa asta va veni si binele. Curaj sa poti merge mai departe, si poate ceri sfaturi si parintilor, pentru ca ei te vor ajuta mereu, netinind cont de cit de rau iti merge.