PS: Am vreo problema? Adică mi se pare ca îmi pierd foarte repede atracția fata de baieti(în cazul în care ne cuplam) și nu știu de ce, v-am zis ca la început chiar ma simt atrasa de respectivul băiat la modul ca simt fluturași în stomac dar după îmi pierd toată atracția fata de el după maxim 3-4 luni. Am vreo problema de atașare sau ceva de genu?
Nu ai gasit persoana potrivita, cred, așteaptă si vei vedea. incearca sa ii vezi partea morala, nu fizicul face tot. crede-ma, cand gasesti persoana potrivita, n.o sa te opresti din a o placea. ai toata viata înainte, cati ani ai?
13 dar nu e vorba doar de fizic, când mi-am dat seama ca fizicul lui nu prea ma mai atrage am continuat relația bazându-mă pe comportament chiar dacă nici la comportament nu prea îmi placea(și nici acum nu îmi place) deci nu știu ce sa fac în afara de a ma desparte de el... Am 13 ani, în curând fac 14 și știu ca nu ai întrebat dar el are 14
Wait,la 13 ani 4 relatii? iti zic eu care e problema, inca nu sunteti destul de maturi. eu am 15 si n.am avut o relatie niciodată deoarece cand eram de varsta ta abia incepuse sa imi placa de un baiat. ai timp fii linistita. credeam ca ai 17-19 ani cand am vazut întrebarea. nu te mai consuma, la 13 ani nu asta trebuie sa te streseze. astea sunt prietenii, nu relatii. dupa 15 ani mai vedem