| Pitic_6070 a întrebat:

Imi plac foarte mult crenvustii si mananc zilnic.au ceva daca nu ii fierb? unii zic ca nu sunt buni daca nu ii fierb.
P.S.crenvusti de pui
vreau detalii atat despre ei daca sunt buni in alimnetatie cat si despre raspunsul la intrebarehappy
fundawinking

2 răspunsuri:
| brunetzelu a răspuns:

Buna.eu zic sa stai linistita ca nu patesti nimic, poti sa mananci linistita orice fel de crenvusti, atata timp cat sunt proaspeti eu zic ca nu ai de ce sa.ti faci griji.Eu mananc si carnati fara sa.i prajesc si nu am patit nimic si nici nu am avut probleme cu digestia.Sunt mai carnivor din fire si.mi place sa mananc totul mai crud(un fel de canibal al secolului 21laughing )asa ca eu zic sa nu.ti mai faci griji din aceasta cauzabig grin

| justde3a a răspuns:

Nu cred ca este mare diferenta.
Iti dau un sfat nu mai manca!
Crenvustii contin in cea mai mare parte MDM, adica, tocatura de oase, tendoane, pielite, grasime ( tot ce e mai rau din carcasa de pasare dupa ce se ia carnea), sunt plini de bacterii care ne pot imbolnavi grav. Salmonella, raspunzatoare de toxiinfectii alimentare si campilobacter, o bacterie care favorizeaza cancerul de stomac, stau la suprafata carcasei de pasare, pe piele. In momentul in care carcasa este tocata, bacteriile se amesteca in toata masa produsului, care, chiar daca mai este preparat termic, ramane infectat pana la consumul propriu-zis.
Uita.te pe net pentru mai multe detalii.
Byee!happy