Hda
chiar ieri ma gandeam, unde am aruncat papusa? o cheama summer era bruneta, am avut o gramada de barbie (alea blonde), o rapunzel, o alba-ca-zapada si o sirena cu parul rosu; daca le-as mai gasi acum sigur m-as mai juca si le-as mai face haine, e frumos
Aveam masini, si cu manete, saberlight, niciodata n-am avut papusi, le desfiguram. acum mi s-a pus pata pe ceva de plus de marime naturala.
Si eu le-am cam dat naibii incercand sa le `machiez` si sa le impletesc parul, le prefer inca, nu zic niciodata nimic
Salut!
Si mie imi plac, nu sa ma joc cu ele.Imi place sa le colectionez, sunt foarte multi oameni fac asta si ai fi uimit cat costa unele jucarii vechi.
Masinile, imi place o colectie clasica. am avut saberlight. masini cu maneta, chiar vreau sa-mi iau una mare si costa celputin o suta de euro. nu prea sunt de copilasi. sunt nniste papusi foarte scumpe dar de colectie, pentru. adultii pasionati de asa ceva.
Este foarte bine ca inca iti plac jucariile, asta demonstreaza parerea mea ca inca ai suflet de copil.