Nu prea cred ca ai procedat bine, dar oricum nu prea cred ca ar conta modul in care o abordezi, adica in toti anii astia cred ca si-a dat si ea seama, daca simtea la fel era fericita si incerca si ea sa faca ceva...
Am trecut si eu prin asa ceva si inca mai trec uneori )
Eram odata cu o fosta prietena, sora ei mai mare si mama lor si fost si baiat care o cunostea pe sora ei putin timp, dupa ce a plecat maica-sa a intrebat-o daca ea nu vede cat tine baiatul ala la ea, ca si acum dupa ce au terminat facultatea el tot la ea se gandeste si ea a spus ca stie de mult si a incercat sa-i dea de inteles ca nu, dar n-a putut sa i-o spuna direct sau sa-i spuna sa nu o mai caute...
Am ramas socat dupa ce am auzit asta, adica mie mi s-a parut baiatul la inceput putin nebun, dar am zis ca poate n-a dormit suficient, nu-i doresc nimanui sa ajunga in situatia asta!
Cel mai bine e sa clarifici cu ea, e alegerea ta cum o faci...
Mie nu mi se pare ca te-ai facut de ras.Sa stie si fata ce gandesti si simti. Probabil e uimita de marturisirea ta si ii este frica sa mai iti scrie.
Ai cam dat-o cu bata-n balta...
Daca vrei sa fii cu o fata nu trebuie sa-i spui chestii gen "Ce frumoasa esti", nu ai idee cati alti tipi i-au mai spus asta inaintea ta, spunand asta tot ce reusesti sa-i demonstrezi este ca esti fix ca ceilalti, adic neinsemnati in viata ei, ceva ce poate gasi la orice colt.