In primul rand ar trebui sa stii si tu daca si ei ii place de tine. Ca daca faci ca Zoey[e o idee buna, filme] si ea sa zicem ca vine si ei nu ii place de tine ce mai faci atunci? Pt ca ea se va simti naspa si va placa, nu stiu.
Dar nu te poti baza pe nici o colega din cls ta[prietena buna cu ea.BFF-ul ei]?
Daca da, vorbeste cu fata respectiva si pune-o sa o intrebe pe aceea fata daca te place si daca raspunsul e afirmativ poate faci cum a spus Zoey sau ceva mai simplu...
Orcum, bafta!
Scz greselile gramaticale.
Sigur uite: intr-o zi mergi mai devreme la scoala si pune-i fetei un bilet in banca daca aveti aceleasi locuri mereu mereu mereu si pe bilet scrie ca o placi si chestii din astea dar nu ii sp de la cine e.joaca-te sp ca tot o sa ii dai indicii pana te v-a gasi ca de exemplu:,, voi fii la bibloteca(sau in orice alt loc) la ora 11:00(sau alta ora) si acolo asteapta-o si dai alt bilet si tot asa pana cand te hotarasti tu ca vrea cu adevarat sa te vada si atunci spune-i ca tu esti si vezi ce iti zice sper sa iti placa ideea measpune-mi cum ti se pare si daca functioneaza
Sunt tot eu cel care a pus intrebarea dar am facut un cont nou pentru ca am uitat parola.ok,lasa-ti asta.bun,mi-ati spus cum sa procedez cu ea, dar ce ei(ma refer la colegi)? am scris in intrebare ca am niste colegi care rad de orice, si daca ar afla ar rade si iar ne-am bate.si degeaba imi spuneti sa nu ii bag in seama, pntru ca m-i s-a mai spus si nu merge.deci?
Sunt tot eu cu intrebarea.nu inteleg ce ai vrut zoey sa zici cand ai scris,, joaca-te sp".cum adica sp?
RAY întreabă: