| catazzz a întrebat:

Imi place de o fata si i-am spus de multe ori ca o plac da ei nu cred ca ii place de mine
ce pot sa fac ca sa ma placa sau sa aflu daca ma place
am nevoie de putin ajutor de la voi

Răspuns Câştigător
| damav a răspuns:

Eu zic sa incerci sa afli ce-i place ca sa stii cum sa te porti in preajma ei si apoi sa incerci sa te faci ca nu te mai intereseaza persoana ei, ca ai ochi si pentru alte fete, fara sa exagerezi, poate ii place foarte mult cum e curtata si incearca sa prelungeasca perioada asta dar daca vede ca e posibil sa te piarda poate se schimba.Succes

7 răspunsuri:
| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Dar ea ce reactie a avut cand i-ai spos ca o placi?thinking
poti sa intri in vorba ori fata in fata... ori pe mess...si o intrebi de cine ii mai place sau o intrebi daca te place sau nu...
sau mai simplu...iti dai seama si in felul cum te priveste...pe mine la scoala ma privea permanent mai mereu in baiat dragutlove struck...si apoi mi-a zis ca ma placetongue... dar hai sa nu vb de mine acu.big grin...

| Jupiter a răspuns:

Data viitoare cand ii spui ca o placi, intreab-o daca ii place de tine. Daca tace, insista. Daca nu ii place, las-o balta. Daca ii place...

| sorin a răspuns:

Daca nu ii place de tine asta e. Dragoste cu frta nu se poate.Incearca si tu sa ii faci vraji))

| Dan a răspuns:

Du-te cu un buchet de flori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa observi cum se uita la tine... daca se uita lung ii place de tine, daca se intoarce cu spatele nu ii place de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa observi cum se uita la tine... daca se uita lung ii place de tine, daca se intoarce cu spatele nu ii place de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebi care ie animalul ei preferat, o scoti la un suc, ii spui daca vrea sa se plimbe si etc