| crina97uu7 a întrebat:

Imi place de un baiat adic fostul meu prieten ..acum lui ıı place de cea mai buna prietena de-a mea. vb cu el ın fıecare seara la telefon sı glumım ımpreuna...mıa spus ın gluma ca ma ıubeste sı eu ıam spus la fel dar el a crezut ca glumesc cum face el cu mine ...suntem foarte bunı prieteni cu el vb maı mult decıt cu cea maı buna prietena. a mea.el acu sa despartıt de ea ..de doua saptamını ..cum credeti sa-i spun despre sentimentele mele sau sa astept pına cınd el sıngur o saşi deie seama crying

2 răspunsuri:
| Amiiii69 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbiti voi doi singuri intr-un loc mai retras si sa-i spui ce simti pentru el. Cine stie? Poate ca si el simte ce simti tu pentru el. Eu nu prea am o parere buna despre sa pui pe cineva sa-l intrebe ce parere are despre tine deoarece daca e baiat vor schibma subiectul gen "ai vazut meciul de aseara" sau " ce furtuna a fost acum 3 zile"... Sper ca te-am ajutat si ai inteles mesajul meu:*

| TurquoiseSkittle a răspuns:

Pai,eu o sa incerc sa iti zic un plan ciudat.
Poate ca ar trebui sa pui o persoana pe care el stie ca nu ai pune-o ca sa afli ce zice el despre tine,iar in cazul in care chiar e iubire intre voi doi,atunci e ok.
Ori pui o persoana sa zica pentru tine adevaratele sentimente.
Desi,ai putea sa treceti de la un subiect la altul,il intrebi ce crede despre tine, cum esti tu si ce respect are fata de tine, si multe altele, la un moment dat o sa iti faci curaj, poate ca o sa isi dea seama prin actiunile tale.
Dar totusi, la real.
1.El sigur vrea sa castige o competitie ceva, si daca e in 2 e bine, si daca e in unu convinge-l sa il ajuti.
2. Daca castigati impreuna, ca si premiu ii dai un pupic pe obraz...OK si mie mi se intampla la fel dar e mai dramatic ca eu ma mut si nu il mai vad niciodata.