| anna_7069 a întrebat:

Imi place de un baiat care are prietena de o luna. vineri a fost o prietena singura acasa, si am fost la ea. eu, el, varu` lui si prietenu` fetei respective. el ma tot zdruncina cu scaunu, nu ma lasa in pace. dupa statea pe canapea si i-am zis de vreo 15 ori ca daca nu se da ma pun pe el si nu se dadea. si m-am pus. i-am zis sa fie cu mine si n-a vrut. dupa a vorbit unu de 18 ani cu el, nu stiu ce. cand a venit inapoi se tot uita la mine. l-am luat pe balcon si i-am zis sa fie cu mine. a zis ca nu. i`-am zis sa se puna in locu` meu si a zis ca imi da raspuns in casa... a vrut sa bata in usa, sa ni se deschida usa, dar m-a luat in brate. si statea in fata mea si l-am pupat. cand am intrat in casa s-a intins pe canapea. eu m-am pus peste el si l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine. el a zis doar azi. si am acceptat. ma tot saruta, ma tinea in brate... sincera sa fiu parea ca-i pasa. sad cand am ajuns acasa mi-a zis ca vorbeste cu una. i-am zis sa-mi dea ignore si n-a vrut. ieri i-am zis sa-mi dea si a zis ca nu-mi da. i-am zis,, iti dau eu sau imi dai tu?" si a zis eu nu-ti dau, da tu daca vrei. si i-am dat. acum ma simt ca dracu. e primul` baiat cu care m-am sarutat, de care am stat asa apropiata. IL IUBESC ENORM. acum il am la ignore... [ duminca viitoare e balu` lui si ma duc.] ce sa fac? sa mai incerc sau sa ma las batuta? oare ma place? o prietena l-a intrebat daca ma place si a zis ca la corp da, la fata nu prea.straight face nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma. sunt disperata! crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa... incaurcata intrebare daca te place la corp e prea superficial eu zic sa il uiti. j cum il iubesti enorm fa in felul urmator ia o foaie inparte o in doua pe o parte scrie defectele pe una calitatile doar pentru ca il iubesti trebuie sa treci peste perdeaua de perfectiune care s a pus asupra lui si sa ii scrii pana la cele mai mici defecte cum ar fi... pai sa vedem daca un dinte e mai deplasat decat altul felul in care te-a tinut cand tea sarutat si cele mai mari cum ar fi felul in care vorbeste cu tine.acum faptul ca acceptat sa fie cu tine doar o zi il poti lua pe 2 parti CAZUL 1! fiindca erai asa disperata si insistenta 2 e un afemeiat pervers care vrea sa adauge cat mai multe la colctia n mi-a lua in nume de rau ca am spus asa dar cum nu il cunosc tu nu ni l-ai descris si oricum daca ni l-ai fi descris ai fi spus ca e perfectiunea intruchipata dat faptul ca tu il iubesti
aici tu decizi eu nu il cunosc. si totusi acum sa ne referim la tine esti un pic cam insitenta daca are pe cineva pote o iubeste. la fel cum a facut cu tine in primul caz nu ar vrea sa faca nici cu ea asa cum il iubesti tu asa poate il iubeste si acea fata pe el si el pe ea desi ma indoescca o iubeste asa de mult daca a acceptat sa fie cu tine si ti-a dat toate acele imbratisari si saruturi dar sa nu uitam de cazul 1 iar daca e o persoana de cazul 2 n e bine deloc ar fi bine sa il uiti.vezi care parte a foii cantareste mai mult si ma refer nu la cat de multe sunt ca sa fim seriosi un dinte deplasat n e un motiv sa uiti pe cineva ci ma refer la calitate. iar partea cu balul daca te place la corp pentru bal ia-ti o rochi care sa iti puna in evidenta formele si fiecare particica din corp sau daca n ai posibilitatea imprumuta una.cat mai mulata si mai atragatoare fa-ti o coafura care sa ti se potriveasca si ia-ti cu tine toata buna dispozitie din lume o sa radiezi te asigur. si daca pana la bal ai trecut de faza cu iubitu tipului aluia flirteaza cu cineva de acolo si fa-l gelos nu filrt de genu te iubesc sau asa bei un suc si spui o gluma comentezi ce se intampla. il faci gelos dar asta daca nu mai exista nici un strop de iubire intre voi doi. j evita sa te uiti la el in timp ce cochetezi cu ceilalti vei deveni o compalnie neplacuta si el isi va da seama.la bal sa apari asa cum n ai mai aparut vreodata hai ca ma doare mana by PS sper ca te-am ajutat mai mult decat asteptai

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca doar se joaca cu tine, isi incearca farmecele pe tine. Ai cedat usor, s-a plictisit, nu mai prezinti asa de mult interes. daca peste 3 zile se va plictisi si va vrea distractie, va reveni la tine si tot asa. Acum depinde ce vrei tu. Daca iti place genul asta de relatie, nu e nimic rau in asta. Doar sa nu suferi mai tarziu.

| viatadecacatt a răspuns:

El nu te place, a vrut doar sa vada cum saruti sau ce o fi vrut el sa vadastraight face
L-ai intrebat de nu stiu cate ori daca vrea sa fie cu tine, a zis ca nu, apoi s a razgandit si a zis ca vrea doar pentru o ai...fii serioasa
1 la mana el are prietena si 2 stiu cum e sa iubesti pe cineva dar totusi ncearca sa il uiti.

| Bishop a răspuns:

S-a folosit de tine, din moment ce a zis ca doar pentru o zi. Eu sunt de parere ca te foloseste din moment ce ne spui ca ti s-a spus ca lui ii place corpul tau si nu fata, de asta a acceptat sa te asezi pe/peste el... Cat cu treab de pe messenger, lui ii e indiferent daca ii dai s-au nu ignore-probabil are mai multe "candidate"-si nu ii pasa daca nu mai tine legatura cu una. Tu i-ai dat ignor mai mult pentru a-l ameninta, ceva de genu "Daca nu esti cu mine iti dau ignore, sau da-mi tu" sperand ca daca ii dai tu ignor, el se va ruga de tine sa nu-i dai. Dar nu s-a intamplat. Tin sa te informez ca poti scoate pe cineva din "ignore", deschizi messul dai la messenger, alegi Preferences si dupa Ignore list, selectezi id-ul lui si dai add.

| StaRmAgiC a răspuns:

Nu inteleg de ce ai insistat... zicandu-i sa stea cu tine. o data ce a zis nu. Apoi dupa ce a stat cu acel baiat de vorba care zici u ca era mai mare.de 18 ani...si astea. apoi a venit la u si era dragastos.Gandeste-te ca poate incerca sa profite de tine.nicidecun sa aiba sentimente pentru tine.Baietzii se pot preface foarte bine.si fara sa-ti dai u seama.asta e si ideea... te pupa.cateva cuvinte dulcii si aia esti. te lasi prostita.Deci nu te mai complica aiurea...fii indiferenta...cu el.si daca ii place cu adevarat de tine. te cauta el si astea...sa stii ca indiferenta doare mai tare decat o mie de cuvinte jignitoare... te-am pupat:*

| StaRmAgiC a răspuns:

Lasa-l la ignor.nu se merita...mai ai de invatat oricum...

| www a răspuns:

1. Nu il iubesti.
2. A vrut doar sa se sarute cu tine. Atat.
3.Cauta pe alt baiat.

| www a răspuns:

Tu nu il iubesti, esti doar indragostita de el, poate foarte indragostita de el, dar nu il iubesti... e o mare diferenta.

"dar atunci am simtit ca e momentu` sa incerc sa-l conving. " Sa il convingi ca? Ca"il iubesti" sau sa te "iubeasca"

| Zambete89 a răspuns:

Pai daca eti frumoasa la corp si la fata nu prea. In ce consta ca este urata fata ta? Discuta cu mama ta despre fata ta, ea stie cum sa iti faca sa dispara cosurile, poate te lasa sa te pensezi(daca nu ai facut-o inca), si incearca-te sa te machezi un pic mai strident, adica cu un creion de ochi, o codita la coada ochilui, si cam atat. crede-ma si eu aveam ft multe cosuri pe fata, si am discutat cu mama si mi-a cumparat niste produse, si acum daca mai am 1-2 dar nu se observahappy. Incearca asawinking

| kllass a răspuns:

Traducere:ESTI NASPA dar te-ar... daca intelegi bine, daca nu suna un prieten.

| kllass a răspuns:

Mai fata mea, eu te invat de bine, daca nu te-a vrut /dorit din prima... o sa suferi.Acum.tu faci ce vrei...asculti la fatucele astea de 15 ani sau te iei dupa un om batrin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna cati ani aibig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e al tau e pus deoparte.
Nu te opri la un baiat. care caruia poate nici nu'i pasa de tine. nici nu-l interesezi. O sa intalnesti mii de baietii. poate mult mai draguti decat acest baiat... sincer nici nu cred ca e de tine. Nu are rost sa-ti pierzi timpu cu golani...

| pitesti a răspuns:

rolling on the floor)) culmea esti fetito laughing) cu ce crezi ca te putem ajuta noi?

| anna_7069 explică:

Ba da il iubesc. nu m`am expirmat bine in intrebare. faza e ca eu il iubeam cu mult inainte sa ne ducem la prietena asta. si el stia.:pe
dar atunci am simtit ca e momentu` sa incerc sa-l conving.

| anna_7069 explică:

Sa il conving de ambele.straight face
si ca il iubesc. si sa incerc sa-l conving sa`mi acorde o sansa.straight face
ce sa fac. sa-l skot de la ignore sau sa-l las acolosad?

| anna_7069 explică:

Mda. va multumesc.` sad:*

| exicodili a răspuns:

Chiar daca suna cam dur, lui nu-i pasa de tine... ceea ce ai descris tu sunt niste intamplari care te fac sa crezi ca el te place, insa nu este asa...Aceste evenimente sunt interesante pentru el doar pentru moment...Nu dispera, si ar fi bine sa-l ignori o perioada sa-i arati ca esti fericita si fara el, sa ii zambesti daca si el iti zambeste, sa il ignori daca si el te ignora, raspunde-i atunci cand te saluta, iar daca nu te salut nu-l saluta nici tu pe el...si nu-l mai intreba daca vrea sa fie cu tine... daca vroia demult era sa faca tot posibilul ca sa fiti impreuna...Stiu ca poate iti este dureros sa citesti toate astea insa aceasta e realitatea...si ar fi bine sa o accepti... o sa-ti gasesti alt baiat, nu se termina lumea la el...be happy :-)

| yoanna_5465 a răspuns:

Daca ai vreun prieten nu iubit fa in asa fel incat voi doi sa fiti impreuna cand el e prin preajma sa va sarutati sa va tineti de mana ...etc si daca te intreaba de ce te-ai comb cu el ii spui ca il iubesti si nu ai vrut sa suferi de aceea te-ai comb cu el.