Parerea mea...ca sa nu pari o obsedata; cauta sa mai iesi in oras cu el si prietenii (preferabil un loc sa se danseze), si tot socializand cu absolut toti, nu doar cu el. Lui doar sa-i arunci asa o privire, poti sai faci cu ochiul; depinde si cum va asezati, daca esti langa el poti sa-l atingi asa ca " din greseala". Sunt semnale de care se prind si ei. Iar daca vede ca esti o tipa destinsa, care vorbeste cu toti si care nu-i o obsedata sa vorbeasca numai cu el, eu cred ca ai toate sansele. Sa nu recurgi la faze cu comm pe hi5...personal mi se par prea deplasate.
Si... cel mai important...cauta sa nu-ti arati timiditatea, FII cat mai naturala si necomplicata!
Mult noroc.
Am si eu o prietena care il p; ace pe un baiat. Si eu ii era rusine sa ii zica dar azi i-a zis si mi-a spus ca acel baiat se comporta ca inainte. Si nu o sa pari obsedata daca ii spui ca il placi si ai putea sa il intrebi si tu daca te place.
Imi cer scuze ca iti scriu.sunt fata, nu baiat.parerea mea este ca ar trebui sa lasi timiditatea si sa aplici tupeul ca sa nu il pierzi.nu cred ca tiar place sa-l vezi cu alta mai tupeista ca tine.lasai commuri pe hi5, trimitei mesaje frumoase, insista cu bipurile, in cele din urma roagal sa va intalniti.cand sunteti unul langa altul fa-i complimente, dai pupici, alintal...nu mai fi timida ca il pierzi si vei suferi. pup