| Me_5216 a întrebat:

Imi place de un baiat, dar el are o prietena. Ce as putea sa fac? Imi place de el foarte mult.

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ehee, tot ce-i al altuia este mai bun. Ce sa faci? Sa cauti alt baiat liber.Nu s-au terminat baietii frumosi si destepti! Nu-ti cladi bucuria pe necazul alteia.Viata se va razbuna.Si daca dl ar trece asa de repede de la una la alta, de unde sti tu ca nu va urma urgent alta dupa tine!

7 răspunsuri:
| matchpoint a răspuns:

Buna ziua,
iarba vecinului e mai verde, dar nu este a ta. este deja implicat intr-o relatie. cauta pe cineva care este liber. Pa

| ary a răspuns:

Uita-l. E ocupat.

| SweetPrinces a răspuns:

S il lasi in pace chiar daca il placi foarte mult,(are prietena) nu ar fi frumos din parte ta sa ii desparti, tu cum te-ai simti sa vina alta sa iti fure prietenu?

| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a răspuns:

Poti sa il astepti sau poti sa il furi chiar daca are iubita sau poti sa-l uiti. big grin Tu alegi love struck

Te tzukk!

| alex_2573 a răspuns:

Sai bati prietena incat sa nu o mai placa si sa te ea pe tine laughinglaughing)laughing)laughing e un sfat nu incerca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie si vad ca lumea zice"uita-l" desi stiu ca nu am cum. Pur si simplu nu imi trebuie altceva. Poate parea putin disperat mesajul dar nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asigurate ca tea observat. fa-te senzuala si sexy
date pe langa el fara sa te vada rivala
trimitei biletele cu admiratoarea secreta. fa cum iti spun