| iulianaalexandra4 a întrebat:

Imi place de un baiat si nu stiu cum sa ii spun ce simt pentru el.Imi este teama ca ar reactiona ciudat.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Si daca nu-i spui cum va reactiona oare? nu ai nimic de pierdut iuliana serios, sau indirect poti afla, placi pe cineva? intreaba-l direct vezi pe cine place, ce esti pentru el tu, cei drept stiu ca o pretenie se duce daca el nu te va place dar si indirect poti afla asta

3 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Sunt baiat si iti spun sigur ca ai 3 variante simple.

1. Ii spui ce simti. Daca te place atunci o sa fie foarte fericit chiar daca probabil ca o sa-ti dea vreo replica *meh* precum "Si eu".

2. Daca ii spui si nu te place atat de mult atunci s-a cam dus relatia voastra.

3. Nu ii spui. In cazul acesta astepti ca el sa faca un pas... Dar s-ar putea sa ti-l fure alta si sa astepti mult si bine fara rezultat.

In fine, gata cu variantele.
Cel mai bine incearca sa stai pe langa el si sa vezi cum se comporta cu tine in comparatie cu alte fete.
Daca te place atunci ori o sa se simta oarecum rusinat *daca este timid*, ori o sa fie foarte fericit si o sa vrea sa stea mult alaturi de tine.

Daca te place/simpatizeaza atunci s-ar putea sa-ti dea si el indicii. Ex : Te ajuta, iti face complimente micute... s.a.m.d.

Succes!

| milkie a răspuns:

Mai bine e sa ii spui decat sa nu ii spui. Altfel, toata viata te vei intreba "oare ce s-ar fi intamplat daca i-as fi spus ca il plac". Stii tu, carpe diem. Noroc ^^

| laneandreea a răspuns:

Eu iti spun sa ii spui printrun mesaj sau ceva de genu nu sa astepti sa fac el ceva, si sunt sigura ca o sa iasa ceva bun din asta am inteles ca baietilor le plac fetele care spun ce simt