Fi mai hotarata. Vrei sa il faci sa-si dea seama ca il placi, dar sa nu fie prea evident. Mai adauga la asta faptul ca el e si timid si obtii zero sanse de reusita. Un baiat timid ezita uneori chiar si cand stie sigur ca fata il place, cu atat mai mult cand are doar o banuiala. Parerea mea e ca privesti gresit situatia si decat sa urmaresti sa faci ceva incercand sa-l influentezi pe el sa ia initiativa, ar trebui sa faci tu primul pas. E mult mai simplu asa, desi poate ca iti e tie mai greu, dar decat sa incerci sa-l impingi pe celalalt sa-si faca curaj, incearca sa-ti faci tu si abordeaza-l intr-un moment cand e singur, spune-i ca il placi si ca ati vrea sa fiti impreuna, daca vrea si el. Atunci cand e momentul ca cineva sa faca acest pas, nu conteaza cine il face, daca e fata sau baiatul, insa dupa ce pasul a fost facut, cel care a luat initiativa merita apreciere. Cel putin eu unul as aprecia mult la o fata daca nu m-ar impinge sa fac eu ceva cand as ezita si in schimb ar lua ea initiativa. Ar arata ca ai avut curaj, deci probabil vei avea de castigat daca o faci tu. Poate ca va fi dificil, insa din moment ce tu stii ca el te place, atunci ai un motiv in plus sa o faci, fiindca cel mai probabil iti va raspunde pozitiv. Ai curaj! Succes!