anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un tip de la scoala.eu sunt putin mai timida cant vine vb de baieti.va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi!~! plzz

Răspuns Câştigător
| Daiiiy a răspuns:

Ar trebui sa stai mai mult pe langa el, chiar daca nu ati vorbit niciodata.Sau cand vezi ca vorbeste cu o persoana pe care o cunosti si tu, imediat inventezi un pretext pentru a vorbi cu persoana respectiva, si asa poate o sa te cunosti sau macar o sa stie cum te cheama acel baiat. Sper sa nu mai fi asa de timida si sa incerci sa-ti invingi timiditatea pentru ca nu are rost happy

2 răspunsuri:
| AspirinaVesela a răspuns:

Ar trebui sa te duci sa vorbesti cu el nu neaparat trebuie sa il intrebi direct daca te place dar sa va apropiati, cine stie poate poate.si ar fi cazul sa te grabesti putin daca baiatul e bun si de incredere altfel risti sa-ti fie luatwinking

| Brainstorming a răspuns:

Ar trebui sa scapi in primul rand de timiditate ( vezi raspunsul meu la "cum sa scap de timiditate?) Cred ca baietilor le plac fetele sigure pe ele care stiu ce vor. Cu toate acestea si timiditatea daca nu este excesiva si nu te blocheaza pur si simplu, are farmecul ei. Profita de ea!