Poti foarte frumos sa ii dai mult mai de inteles daca nu fii tu prima care face pasul. Baietilor le plac mai mult ca fata sa faca pasul si ei stiu mai mult sa aprecieze asta (cazuri exceptionale in care baietii apreciaza). Incearca sa il inviti uintr-un loc romantic unde sa fiti numai voi doi. Incearca sa il faci sa te sarute jucati ceva provocator mai mult nu stiu da-mi mai multe detalii ca sa pot sa te ajut
Mai bine il lasi pe el sa faca primul pas sau sa iti zica, pentru ca apoi e posibil sa te considere o disperata si sa creada ca esti obsedata de el.
Mai ales daca sunteti prieteni buni totusi ai putea sa afli daca ii place lui de cineva, daca se va sfii sa iti spuna sau se va intimida e posibil sa fi chiar tu aceea!
Dar baietii se maturizeaza mai tarziu ca fetele si la ei totul e mai mult o joaca...in general fetele pun mai mult suflet.
E o diferenta intrea a placea si a iubi...de ex el poate te place in sensul ca ii place cum arati si ca ii place felul tau de a fi,dar nu stiu daca se numeste IUBIRE,pentru ca a iubi e ceva mult mai complicat. Uneori nici macar noi insine nu ne putem da seama daca chiar iubim pe cineva... daca te gandesti unii poate chiar nu stiu ce inseamna sa iubesti pe cineva si de aceea pentru ei e tot una cu "ia uite ce bine arata" si de aceea le e usor la unii sa zica asa mereu sau la mai multe "te iubesc".
Nu putem citi gandurile celorlalti,dar eu banuiesc ca daca nu acum,poate chiar pe viitor e posibil sa ai sanse cu baiatu' asta.
Chiar,nu ai precizat cati ani aveti depinde si de asta...ti-am spus,baietii se maturizeaza mai tarziu decat fetele si iau de obicei totul in gluma...
Bafta:* Sper sa reusesti sa fi cu el, daca chiar va placeti unul pe altul! Dar sa nu fi tu prea insistenta si daca cumva te va intreba daca vrei sa fi cu el sa nu ii zici direct da, il lasi putin timp sa mai insiste.Nu cedezi din prima, ca apoi iti da cu flit. Daca intr-adevar te place sau daca vrea sa fie cu tine va insista in continuare pana vei accepta!:*
Fundita daca te-a ajutat raspunsul meu!>
Zi-i tu lui ca iti place de el si vrei o relatie, ca altfel poate il pierzi intr-un timp scurt si o sa iti para rau.