| MAndreea99 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat. Prietena mea cea mai buna imi spune sa nu ma apropii prea mult de el pentru ca este genul care fumeaza, are note mici, chiuleste a ramas si un an repetent dar mie nu-mi pasa. Prietenei mele ii este frica sa nu ma schimb si sa fiu la fel ca el daca ma apropii de el. Ce credeti, ar trebui sa ma apropii de el sau nu? Prietena mea exagereaza? Dau fundita la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Ai atâtea de făcut astfel încât să-ți ocupi timpul și să nu te mai gândești la el!

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @MAndreea99! Dacă nu ne povesteai tot, aș fi acuzat-o de rea credință pe prietena ta. În condițiile date însă, pot să-ți spun că are dreptate iar tu ești o norocoasă pentru faptul că-ți este prietenă. Uită-l, ești adolescentă, profită de perioada asta, nu te pune singură în postura de a te confrunta cu persoane ambigue care îți pot complica viața.
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi! Și nu în ultimul rând complimente prietenei tale!

| MAndreea99 explică:

E foarte... dragut, nu pot sa-l uit il vad in fiecare zi! Am sa incerc sa il uit.

| codrina_8326 a răspuns:

Nu te apropia de el mai tarziu o sa-ti para rau