| RAY a întrebat:

Imi place foarte mult o pisica neagra dar alba pe burtica, daca o iau la mine acasa conrar vointei ei, este normal?

33 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Ce animal nu e luat contrar voinței lui? Hai că poate sunt. Însă, maxim să încerci să te împrietenești cu ea. Deși e greu cu o pisică maidaneză. Dacă nu ai mâncare vor fugi (în unele cazuri chiar și dacă ai). E un efort. Mai bine o iei direct și gata. Presupun că nu poate fi mai rău decât pe stradă. Presupunând că nu o furi de pe undeva.

| RAY explică (pentru T0T):

Am intalnit-o in cimitir, scoatea zgomote ciudate, se tinea dupa mine, se juca in mine iar apoi a disparut

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Atunci nu cred că era împotriva voinței ei. Nu e cum un animal poate să își dea acordul în scris sau verbal. Unele gesturi sunt suficiente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o latura feminina daca îți plac pisicile happy pai daca o fugit cam greu e sa o mai prinzi, poți cumpăra alta, adopta care sa se asemene cu acea pisica ...eu unul nu as lua o pisică de pe strada si sa o aduc in casa.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Daca e sa ne vedem sa stii ca imi place angeli

| Drimmero a răspuns:

Ai grija ce zici de neagra/negru ca te pot da adminii pe mana celor care se ocupa cu combaterea discriminarilor, iar faptul ca ai luat-o de pe strada risti puscarie, nu stii in ce te bagi. Cea alba de ce nu iti place? rasistule

Decat sa o lasi sa moara pe strada fara mancare si pe frigul asta... facerea de bine e normala.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Pisica e si neagra si alba, cum fac?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Si cum o numesti? ''aia alba-neagra''?

| RAY explică (pentru Drimmero):

Sa o intrebam cum ii place sa fie numita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu cred că se va întâmpla acest lucru eu sunt cu Jack Daniel... De fapt când o să îmi placă și mie pisicile te anunț

Ma referam la feminitatea mea cand o sa te intalnesti

anonim_4396

Sa înțeleg că declarația de dragoste de pe trivia era dedicat pisicii care te o părăsit? laughing

Nu,pisica am cunoscuta asta seara, iti recomand https://en.wikipedia.org/wiki/Magical_thinking

anonim_4396

Ah, am înțeles. sunt destule și pe aici da sunt cam rezervate... Ar trebui pe ele sa le inviți la in angeli big grin fac ele pe inabordabilele da nu o sa îți reziste prea mult, doar unu e Ray big grin

Eu vreau doar una sa fie sincera, serioasa si sa ne placem reciproc

anonim_4396

Te înțeleg, și eu vreau un i9 da nu se poate, toate la timpul lor. O sa îți cada in cale și fata potrivită...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu prea stiu care ar fi vointa ei. Dar daca nu apartine nimanui... da.

In sfarsit iei o pisica? Mi-ai ascultat sfaturile ^_^

| StrongHeart a răspuns:

Singura chestie de care sa tii cont e sa nu te lași prins cu mâța-n sac laughing

| Freya1 a răspuns:

Dacă o vezi frecvent pe străzi si nu are vreo zgarda sau însemnătate cum ca ar fi a cuiva poti sa o iei linistit, o sa ii faci un bine oferindui o casa.
Eu am luat pisica unei vecine ce avea si zgarda ne stiind pe moment ce e cu ea.Isi făcea veacul intr-o casa părăsită din apropiere si i-am spus iubitului meu sa o ia ca se lasa firgul si e păcat sa stea flamandă si înfrigurată. Dupa cateva zile a venit nepotul dansei pe la noi si a vazut-o si ne-a spus că e a batranei si am inapoiat-o.Dar de atunci tot fuge de la ea la noi si iar vine bătrână sa o duca inapoi.

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Cum sa o aduc acasa, motane?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Pai sigur nu are stapan? Mergi la ea, cumperi niste mancare si pac, o iei big grin

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Are pe dz ca e singura

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Atunci aia este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e normal. Ar trebui sa ai chestii mai importante de facut decat sa aduni si sa ingrijesti animale de pe strada.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Mai bine sa ii duci de mâncare in cimitir. Daca o ei la tine si i se întâmpla sa fie bolnavă sau moare, o sa suferi mai mult decât daca o lași acolo unde ai gasit-o. Eu am hrănit un pisoi alungat de stăpâni pe motiv ca era bătrân, si când a murit am plâns după el 10 zile. La fel după un câine, care trăia posibil doar cu ce primea de la mine, a fost lovit de o mașină si nu mai putea sa meargă. L-am hrănit acolo la marginea drumului pana a murit. Nu pot uita privirea lui dinaintea morții. I-am dus de mâncare, a mâncat tot si a băut 1 litru de apa, după care mai târziu a murit. Nu mai pot avea animale pentru ca sunt foarte sensibila si sufăr alaturi de ele, iar când mor îmi pare foarte rău după ele. Daca ești sensibil ca mine, mai bine nu o lua.

| Dismally a răspuns:

Da, nu se supara daca ii oferi iubire, un adapost si hrana happy

Eu unu ma opresc la orice pisica întâlnită, nu exista lucruri importante fiind totul fara sens scop, sunt doar iluzi, ca ala care ridica pana sus un bolovan iar apoi el cadea si iar il ridica, el era fericit ca are o treaba, dar nu avea nici un rost asa si noi mereu aveam treburi de facut dar ele sunt iluzi, soluția ar putea fi sa ne iubim mai mult intre noi si sa numai fiim asa egoisti

| Februar30 a răspuns:

De ce era in cimitir pisica? Poate isi vizita stapanul mort? Ar trebui sa investighezi un pic. Poate prefera sa stea in cimitir.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Da ce mai este normal acum?

| RAY explică (pentru IoanaRoman09):

Nimic