| Bineata_Clau_1997 a întrebat:

Imi place mult de un baiat. Si acum vreo o luna, el nu stia, si eram cei mai buni prieteni! faceam pozee. imi zicea TOT, EU LUI TOT. iar eu am inceput sal plac, si n-am vrut sai zicc pentru ca imi era frica sa nusi bata joc cum facea cu toti, sau sa strikam prietenia! am tinut asta in mine o luna si ceva! Apoii... la ziua unei fete, eram afara si o asteptam pe o invitata, si dupa aia mergeam in casa. El vedea ca ascund mereu ceva de el. si un pr.bun, Mihai. ii dadea semne. ii zicea ca imi place de cineva. apoi el mi-a luat telefonul, si nu mil dadea pana cand nu-i ziceam ce se intampla si de cine imi placea. i-am zis ca atuncicand vom ajunge in casa, ii voi spune. Si nici n-am ajuns bine in casa, ca ma zapacea sa-i zic. Iam scris intr-un msj ca ii voi spune dar sa promite ca nu isi va bate joc sau sa stricam prietenia. Mihai a spus " de tine ", si el nu-i venea sa creadaa delocc! si eu m-am uitat pe tavan. Cand a vazut mesajul, a zis ca se jura PE SFANTA CRUCE CA NU FACE NIMIC DIN ALEA. si i-am zis. cum i-am zis. am si plecat spre baie. Nu plangeam, dar avem nevoie sa stau singura, pentru ca nu imi venea sa cred ca i-am zis. Si el a intrebat pe toti daca m-am dus la baie ca sa plang. De atunci nu mai este la fel, am inceput sa ne certam. ne injuram. eu paream tare, dar in timp cei spuneam toate alea prin msj, plangeammm! NU MAI POT, NUSH CE SA FAC! ajutati-ma! A FOST CORECT CEEA CE AM FACUT? cu toate ca acum ne intelegem cat de cat bine crying(( va rog

Răspuns Câştigător
| usernamealy a răspuns:

Hey si mie mi s-au mau intamplat din astea tongue nu e chiar atat de grav. mai bine nu ii spuneai ca iti trecea indragosteala pana la urma. acum ca i-ai zis. spune-i ca nu-ti mai place. poate te crede :?

5 răspunsuri:
| Bineata_Clau_1997 explică:

Pa :* wave tea bagat cineva in seamaa?

| Bineata_Clau_1997 explică (pentru usernamealy):

Da, la asta ma gandeam si eu. mersiii multtt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bineata_Clau_1997):

Tu bagi lumea in seama, i-ai zis ca nu i-ai zis si pe urma ala-i facea semne si l-ai la la, ce inseamna maimutareala asta? Nu am nimic cu nimeni dar atunci cand vrei sa postezi ceva trebuie sa te linistesti si sa incerci sa scrii cat mai lizibil si sa folosesti semnele de punctuatie ca lumea. Imi dau seama ca asta ar fi fost inceputul primei relatii pentru tine dar ca sa te putem ajuta trebuie sa stim despre ce e vorba, si felul in care mi-ai scris raspunsul lasa de dorit. Nu cred ca ai 16 ani deoarece ai fi fost mai matura si mai sigura pe tine ( ma refer la acel 1997 de la nick-ul tau )

| Bineata_Clau_1997 explică (pentru anonim_4396):

Pai la ce raspuns mi-ai dat, am crezut ca ai ceva cu mine! Nu am pus intrebarea numai pentru tine. Am pus intrebarea pentru cine stie ce simt, si la ce ma refer. Daca nu ai avut cu ce ma ajuta, nu trebuia sa comentezi la intrebarea mea! Atat doar. Nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni! Si cand mi-am facut cont eram mai mica si nu mai stiu de ce am pus 1977. Am 13 ani jumate acum. Sunt in nascuta in 2000 in februarieee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bineata_Clau_1997):

La multi ani! am o nepoata mai mare cu un an decat tine dar nu-i sta capul la baieti