| miha_6184 a întrebat:

Imi poate impartasii cineva pareri despre Erasmus? Cineva care a fost si poate sa imi ofere si mie detalii, mici sfaturi, la ce sa fiu atenta si cum se procedeaza cu dosarele, cu inscrierea, cu cazarea? Multumesc!

1 răspuns:
| Danzell a răspuns:

Depinde unde te duci. de documente o sa iti zica persoana care se ocupa cu trimiterea studentilor in erasmus, la tine la facultate
cazarea la fel depinde. eu am fost in Danemarca. am avut optiunea sa imi gasesc cazare sau sa imi dea facultatea un loc.
Am ales sa imi gasesc prin facultate. in felul asta am reusit sa scap si de avansul de chirie.

o data ce ai fost acceptat pe locul Erasmus pentru care ai aplicat, coordonatorul iti va trimite ce documente sa aduci, si vei vorbi si cu un student in tara de destinatie, care te v-a astepta in prima zi. de asemenea vei vorbi si cu coordonatorul din tara de destinatie.
biletele ti le vei cumpara tu. dus intors.
i-ati lenjerie de pat. plapuma/asternut. eu am facut frigu in primele zile laughing pana am gasit un ikea in zona.

cum am zis partea de documente vei afla tot de la coordonatori.

alte tip-uri. mergi usor cu banii ca s-ar putea sa mananci cartofi cu cartofi daca nu iti administrezi cum trebuie banii. ai putea sa iti gasesti si un job part-time acolo daca iti v-a permite programul.