anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi povestea cineva ca dupa ce se imbata unii rockeri ajung sa danseze si pe manele.Cum comentati aceasta afirmatie? Vi se pare normal?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Mi se pare cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o. Cei care fac lucrul ăsta nu sunt rockeri, sunt doar nişte adolescenţi teribilişti care vor să iasă în evidenţă cu muzica rock, dar distracţia lor stă tot în manele. Hai să-ţi zic ceva; odată am băut de nu mai ştiam cum mă cheamă, însă nu am fost tentată să dansez pe manele pentru că le detest. Şi, din moment ce deteşti un gen de muzică, nu ai cum să îl iubeşti doar pentru că ai luat câteva pahare/sticle la bord.

11 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Am auzit si eu asta. Sunt si persoane de genu', din pacate.
Eu dupa ce ma imbat dorm ca un bebelus, asa ca nu am trait o experinta de rahat ca asta.

| LadyInBlack a răspuns:

Poate isi pierd cunostiinta temporar sau o fac la misto. thinking Nu mi se pare normal, mai ales daca fac asta in public. Si ne mai miram de ce se mai trezesc salamisti strigand "Asta e rocker numai pe strada ca acasa se rupe pe manele."
Si eu mai imit pitipoancele, dar nu incep sa dansez pe manele sau chestii de pe kiss fm. straight face As ajunge sa ma detest si sa imi fie rusine de mine.

| MysteriousOfficial a răspuns:

Toti sunt manelisti la un moment datlaughing. Nu prea mi se pare ok, mai ales cei care sustin cu tarie ca asculta alt gen si ca nu ar fi in stare ei sa asculte si manele.

| 1984Orwell a răspuns:

Da.Cunosc si eu vreo 2, 3 persoane de genu' asta.

| FucktheSystem a răspuns:

Zic două lucruri:
1.Îmi e milă de ei.
2.Pentru binele lor și al omenirii să se lase de băut.

| NocteMysterium a răspuns:

Eu n-am patit-o niciodata. Daca e sa ma imbat undeva, se intampla la concerte sau la onomastice si oricum daca sunt foarte beata adorm. Ei bine cei carora li se intampla ar trebui sa se abtina de la alcool.

| Paulla a răspuns:

Acei "rockeri" ar trebui sa se lase de baut.
Sincer, m-am imbatat destul de tare incat sa nu-mi amintesc mai nimic, dar sunt sigura ca n-am "dansat"(pun ghilimele pentru ca pe manele nu se poate dansa, iar cand esti beat cu atat mai putin) pe manele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omul la beție nu știe pe ce lume se mai află. Poate nu e conștient ce face în acel moment. Însă tot mi se pare deplasat, omul ăla a uitat tot și s-a lăsat luat de val rău de tot...dar chiar și așa, beat fiind cum poate suporta măcar jegurile alea?

| dermetzgermeister a răspuns:

Eu ador rockul/metalul, si NICIODATA n-am dansat pe manele cand eram beat.

| LadyInBlack a răspuns:

Mi-am amintit un banc. smug
Unui rocker i se facuse rau de la bautura, ajunge acasa si il vede maica-sa.
-Vai, puiule ti-e rau. sad Ce sa iti fac sa te simti mai bine?
-Nimic, mama. Baga doar o manea ca sa vomit. laughing
(scuzati, nu m-am putut abtineblushing )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cica la betie iese din tine totul.asa afli cum esti cu adevarat