| RAY a întrebat:

Imi puteți da sfaturi cum sa imi fac poze mai faine?

10 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu stiu cum iti faci tu pozele dar daca vrei sa arate bine ar trebui: sa faci poza singur, nu cu grupul de prieteni; sa ti se vada fata; sa zambesti; sa alegi un loc bun dar sa tii cont ca obiectivul principal din fotografie trebuie sa fii tu. O camera de calitate conteaza dar si cateva cunostinte de editare a fotografiilor - bine, nu ma refer la schimbari majore dar daca poti modifica putin luminozitatea, contrastul, culorile ar putea fi o imbunatatire majora a calitatii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde ce vrei sa pozezi. Daca e vorba de peisaje ori obiecte de afara, mergi sa faci poze cand e lumina mai buna, mai ales la apus si rasarit.
Sunt foarte multe trucuri in fotografiere, cel mai bine este sa te hotarasti ce poze vrei, si vei gasi pe internet profesionisti care au facut acelasi lucru, cu lux de amanunte (camera folosita, setari, ora, stativ, etc).
Daca vrei sa faci selfie-uri reusite... Ala nu e un domeniu discutabil, sau daca e, intreaba pitipoancele.

| Celcestietot a răspuns:

Le editezi si stai intr-o pozitie avantajoasa tie, pui haine misto pe tine si chestii de genul.

| RKBlue a răspuns:

Fotografiile cele mai reusite nu se fac cu camere scumpe neaparat.
Trebuie sa editezi de la luminozitate la nuante.

Cand faci o poza ti se poate parea ca arati ciudat.Asta e efectul pozelor.Ele te arata exact cum esti pe cand intr-o oglinda iti vezi reflexia, practic te vezi "inversat".Cum ne uitam mai des in oglinda si mai rar in poze, ni se poate parea ca aratam rau in ele.

Pentru pozele in care e necesar un zambet, multi au probleme.
De la faptul ca pare nenatural, la fortat...Trebuie doar sa incerci sa zambesti cat mai mult(asta e si un truc psihologic si fizic pe care il gasesti destul de des.Cu cat zambesti mai mult cu atat zambetul va parea mai natural si iti va veni mai usor)
Cum a zis si Dismally, cele mai bune poze ies cand apare o singura persoana.
Si tine cont de lumina.Cu cat mai multa lumina(de preferat naturala) ai in jur, cu atat mai bine, in general.
https://www.youtube.com/watch?v=hxDaZsOAAvI&t=152s

https://www.youtube.com/watch?v=HjS5F5revnQ

| sarah103 a răspuns:

Bună! Ai aici câteva sugestii:
•instalează aplicații faine de editat(Lightroom, VSCO, Snapseed)
•pozează în locații diverse
•zâmbește
•îmbracă-te deosebit
•adopta poziții avantajoase ție.
Mult succes!❤️

| Mosotti a răspuns:

Pai ce, nu poti sa-ti faci cate poze vrei cu timed photo cu telefonul? Ar fi culmea sa dau banul la altul pentru ce stiu si eu sa fac.

| Freya1 a răspuns:

Eu in general pentru poze folosesc locuri interesante si evident o ținută interesantă (nu fite,haine scumpe etc dar ceva sa dea bine).
Eu sunt adepta naturi,peisajelor faine sau mai ciudatele. Poti sa optezi pentru munte,pădure,locuri vechi, clădiri dezafectate, masini sport sau masini vechi orce care sa da o tentă interesantă.Si chiar daca facem mișto pe asta, în general pozele facute pe neașteptate ies super bine. Poti folosi si filtre sa modifici culoarea, sa creezi claritate etc...

| SugarTrendySebyMiu a răspuns:

Trei pași simpli:
Te pui la luminau
Pui bot de rață
Scoți tatele în fața
Și pui curu

| Bruno92 a răspuns:

Singur nu prea pui pe cineva da îți facă, fetele stiu să facă poze faine

| oglindasultanului a răspuns:

Fii atent la lumina, la culori...