Buna! Ati putea merge impreuna la un film bun la cinema, la o piesa de teatru, la un spectacol de opera/opereta/muzica clasica, la un concert care vine la voi in oras. Ati imi putea merge intr-un parc sa va plimbati luna aceasta, cat inca mai sunt zile frumoase si calduroase(cel putin in orasul meu, nu stiu intr-al tau cum e vremea), la o cofetarie, ati putea realiza un tur al orasului vostru, vizitand tot ce poate fi vizitat la voi in oras: muzee, case memoriale ale scriitorilor sau ale altor personalitati, catedrale, manastiri etc. Pe la inceputul lui noiembrie, va recomand o excursie la munte, in care sa imbinati plimbarea cu vizitarea unor locuri noi si cu discoteca de seara. O alta idee buna ar fi sa organizati un bal mascat de Halloween si o petrecere in decembrie, inaintea vacantei si a sarbatorilor si tot atunci sa meregeti si cu colinda la profi. Ati mai putea organiza diferite concursuri sportive sau de literatura, spre exemplu, depinde acum si ce materie preda dirigintele tau. Sper ca ti-am dat cateva idei. Succes la scoala iti doresc!
Pute-ti sa merge-ti la un film la cinema de exemplu 3D; sa face-ti un concurs de alergare; Karaoke, campionat de fotbal / basket, depinde ce scoala e dac are profil gastronomic si un concurs de gatit, excursii la salina (cea din Turda e foarte frumoasa), la manastiri, pesteri, in munti, etc.
anonim_4396 întreabă: