Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doau degete...-Victor Hugo
Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. – Aristotel
Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine. – Abraham Lincoln
Prietenia nu rezista nici un jigniri, nici in infrangeri. Ea moare. – Titu Maiorescu
E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el. – Arthur Schopenhauer
E bine sa te induiosezi de nenorocirea prietenilor tai, dar mai bine este sa le vii in ajutor. – Voltaire
Tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii – si mai aproape. – Sun Tzu
Impartasirea bucuriilor, nu a suferintelor, creeaza prietenul. – Friedrich Nietzsche
Eu cred că toate persoanele care au făcut citate(nu mă refer la citatele făcute de oameni din popor)sunt persoane importante!
Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. – Octavian Paler.Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. – Nichita Stanescu.Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine. – Abraham Lincoln.Prietenia nu rezista nici in jigniri, nici in infrangeri. Ea moare. – Titu Maiorescu.Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri. – Aristotel...Prietenul nu iubeste prietenul, ci obiectivul prieteniei. – Platon