| Ghfdsj a întrebat:

Îmi puteţi spune ce este prietenia adevărată?
şi ce face un prieten adevărat?
De exemplu:
Un prieten adevărat plânge când plângi şi tu, rade când râzi şi tu. etc.
Cel mai bun răspuns primeşte fundiţă.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Prietenul adevărat are privilegiul de a nu fi limitat de tipare. El doar este.

5 răspunsuri:
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Prietenia adevarata este atunci cand esti inconjurata de opersoana/persoane care tin la tine neconditionat, pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce le oferi.

-Numai bine

| IonelaProdan a răspuns:

Prietenie adevarata? hmmmm o intrebare destul de grea dupa parerea mea pentru ca nu cred ca exista cuvinte care redau frumusetea unei prietenii adevarate.
Nu stiu, cred ca adevarata prietenie se refera la inredere deplina, la sinceritate, la siguranta ca va fi alaturi de tine atat in momentele vesele cat si atunci cand simti ca toti restul sunt indiferenti fata de tine, cand sinti ca nu mai poti si ca viata nu mai are nici un rost, cand iti vine sa zbieri si sa plangi adevaratii prieteni vor fi cu siguranta acolo langa tine si-ti vor arata ca lor le pasa, ca nu te vor lasa singur/singura orice ar fi, vor fi mereu langa tine sa-ti ridice moralul.
Atunci cand simti ca ai cazut si nu mai ai putere sa te ridici, cu siguranta ei vor fi cei ce te vor ajuta sa te ridici.

| foxsilver a răspuns:

"Dragostea intreaba Prietenia:
- De ce esti aici daca sunt eu?
-Ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima-a raspuns Prietenia."

Unui prieten adevarat nici nu trebuie sa-i vorbesti prea mult, pentru ca iti va citi cuvintele din priviri. El are puterea sa-ti ghiceasca tristetea, chiar si intr-un hohot de ras.
Intotdeauna poarta o haina cu doua buzunare, intr-unul are pregatita o batista pentru lacrimile tale, iar in celalalt un banc bun, sau o intamplare amuzanta.
Adevaratul prieten este precum umbra ta, tot timpul langa tine, la bine, dar si la rau; este ca o completare a minții si sufletului tau, e de ajuns sa spui o litera, ca el iti va termina cuvantul, sau sa scoti un sunet, si el iti va continua cantecul.
Pentru multi oameni inseamna doar un instrument machiavelic, de care se folosesc pentru a-si atinge un scop, astfel ca, adevarata prietenie a devenit o raritate de care ne miram atunci cand o intalnim, si ne putem numi norocosi daca destinul ne aduce in cale un om pe care sa-l putem numi PRIETEN.

| darrio2007 a răspuns:

Un prieten adevarat te incurajeaza atunci cand plangi, nu plange odata cu tine.Trebuie sa te sustina ca sa poti trece mai usor peste probleme. Daca plang amandoi risca sa cada in depresie.Ambii.

| MasterOfDisaster a răspuns:

De acord cu NOname.
Un prieten adevarat nu e previzibil. Atunci nu ai mai avea nevoie de el, daca stii ce te va sfatui sau cum te va ajuta.