Aoleuu...Ba id lui Miley, ba nu mai stiu ce id
Vedetele nu au timp de stat pe mess.Au treaba.Nu sunt ca noi.
Nu vrei id-ul lui Miley Cyrus?
Bah frate...de unde tot apareti mah?
Sunteti mafie? sau ce sunteti?
Nu il am, dar iti pot spune ca nu prea are timp de mess, David Deejay se pare ca este cel mai bun Deejay din 2oo8 pana acum, si este crotagonistul hiturilor Sexy Thing, Nasty Dream, si So Bizzare, alaturi de Dony (Cornel- ex Refflex) cu care s-a lansat, dar si piesei I can fell in colaborare cu Ela Rose (asta este si un raspuns pentru @Nosugar - Hai pe bune, nu sti cine e David Deejay?! ).
Cu siguranta anul asta au un succes mai mare decat in 2oo8 si eu stiu sigur ca in noiembrie-decembrie aveau cam cate 8 concerte pe saptamana, dar acum?! Imi pare rau ca nu am putut sa ajut, dar ma bucur ca asculti muzica de calitate! (si mie imi place mult David Deejay & Dony )
@annitu ba e al meu ...sincer nu cred ca are timp de mess. dar are hi5 si imi pare rau .are gajica.am vazut poze de cand era mai tinerel.la patinoar cu iubita...pfff.o multime de poze faine... Iar id cred ca are dar unu mai personal.doare dar cred ca unei vedete nu ii km place sa raspunda la toate curiozitatile unui fan inrait. k mine ... k tine sh ca @annitu.glumeam.
Aolooo m-am prapadit de ras dupa ce am citit raspunsul lui pho3nix...(merita fundita)
si apropo... david deejay e al meu...nu iti dau voie sa mi-l furi
sincer, il am... dar nu cred ca e al lui... mie nu imi raspunde... i-am dat 300 de buzz-uri si nimic...
david_deejay
Nu ti-l pot da pentru ca nu il am, dar ma bucur ca il asculti. E foarte priceput. L-am vazut la concert la Romanian top hits in bacau:X