| octa2021 a întrebat:

Îmi puteti spune niste păreri despre Franța si despre Anglia?

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Franta,o tara de vizitat! Lume linistita pe-acolo, satele par pustii in cursul saptamanii! Multe lacuri, rulote... femei nu tocmai frumoase de-aia rata homosexualilor e destul de mare! happy

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Tari care sunt in vizorul atacurilor teroriste...
Sunt 2 tari care fac parte din G8, 2 state foarte puternice, cu economie foarte mare, pib mare si multe altele,, 2 tari cu echipe de fotbal de traditie in Europa si in lume, 2 tari cu Universitati si un sistem educational dezvoltat cum era normal.
Au de toate francezii si englezii.

| ssdsdsdsdsdsdsd3as a răspuns (pentru Drimmero):

Omu a cerut pareri

| Drimmero a răspuns (pentru ssdsdsdsdsdsdsd3as):

Ce ti se pare ca am zis? Aveti un talent sa va bagati in seama fara sa aveti un habar...

| oglindasultanului a răspuns:

2 frati certati, despartiti de competitia care sa fie sefu umanitatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt bombă... la propriu. laughing

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu care ma credeam original si cool ca mi-a trecut prin minte sa scriu "Plin de bombe sexy pe acolo." imediat cum vazusem intrebarea...

| MorganaM a răspuns:

Sunt tarile care sunt cel mai de s atacate de teroristi. Eu cred ca se intampla asta si pentru ca sunt acolo multi musulmani. Cred ca in curand vor fi si in Germania, pentru ca si acolo au mers multi refugiati si au facut lucruri groaznice! au violat si ucis!
In Londra, primarul, m ise pare foarte dubios. Cred ca pentru prima data, presedintele usa, donald trump, sper sa i-am scris bine numele, a avut dreptate : toti il avertizau pe primarul londrei de atacurile teroriste, iar el nu facea nimic, doar zicea ca 'e totul in regula'
Eu nu cred in coincidente.