anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti zice si mie niste farse, nici foarte exagerate dar nici din alea simple? Preferabil sa fie facute la scoala.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cere-i telefonul in pauza unui coleg si pune-i la profilul silentios o melodie. Apoi, il suni cat vrei in timpul orei laughing, daca nu-l inchide, nu rezolva nimic.
Cand un coleg iti cere tema, da-i una gresita.
Daca lipseste un coleg, inventeaza ca a ramas blocat in baie si pana nu cheama mama lui pompierii, nu are sanse sa iasa laughing.

3 răspunsuri:
| Zambete89 a răspuns:

Pfff... eu in clasa a 6`a i-am luat telefonul unei prietene din banca si am pus telefonul pe normal.[era pe silentios] si am sunat-o cu nr ascuns in ora de franceza[ e foarte foarte rea aia de "francais"] rolling on the floor si a inceput sa cante o manea de'alu gutza rolling on the floor) doamne sa ma pis p mine de ras laughing)

| TropicalSun a răspuns:

La voi la scoala primiti lapte si corn? Noi daaaa:deci...:pe scaunul tocilarului, cand el era la baie, in pauza am varsat un pahar cu lapte pe scaunul sau si am inmuiat si un corn in alt paher cu lapte si l-am pus sub banca.Toti au zis ca i-a curs sperma, masturbandu-se cu un corn in timpu' orei de istorielaughinglaughinglaughinglaughing

| Roessess a răspuns:

Trimite unui prieten(sau cunostinta, dar sa fie o persoana mai disperata dupa o combinatie cu vreo fata de ex.) un SMS anonim (sau de pe un telefon pe care nu il stie) Si cheama-l la o intalnire cu tine, tu fiind semnat in SMS drept o fata la care el nu prea a avut sanse. Ai grija cui i-o faci ca eu am facut farsa asta si respectivul prieten nu mai vorbeste cu mine deloc... laughing