Ar putea fi un cos/buba... roaga pe cineva din familie sa se uite in capul tau si sa-ti spuna ce vede.
Daca nu este cos/buba, atunci mergi la medic sa te consulte si la nevoie sa te trimita sa faci o radiografie craniana.
Sanatate multa!
Poate fi lipom, mie mi-a apărut un lipom ( acumulare de grăsime) pe spate, era moale le început și după o perioadă s-a întărit. Mergi la un medic nu amâna, daca te doare e clar că trebuie să mergi la un medic.
Nu este de regulă cancerigen, dar e bine sa fii precauta. Mie de la stres îmi ies coșuri tari în cap, la tine e deja altceva, la mine tot apar și dispar! Unii sunt mici unii mai măricei. Un dermatolog poate știi dacă e malign sau benign dar de obicei nu e cancerigen dar daca creste e bai mare.
Coșuri am sau negi sparți în cap, am avut un neg mare la atingere iar acum mi s-a spart și am o rana care ma ustura acolo, oare e ceva foarte grav?
Nui os is ceva muschii, is asa dupa ceafa doua dimburi corect? Ei acolo is ceva muschi si daca sau intins sau stiu si eu ai dormit rau, unul din aia te doare.O sa treaca singur, maseaza si tu locul asa cand nu ai cev face, va trece in cateva zile, nu ai nimic, stai liniastita ca nu mori.Ai vazut tu drac mort