Nu te freaca nimeni la facultate.
Vii la cursuri si inveti bine.
Nu vii, nu inveti, absent + nota proasta + picat. Treaba ta cum te descurci
Ok dar in liceu cu ce scop te freaca daca ai facut 18 ani? esti major, salutare si cand esti minor ce treaba au ei cu viata ta? fiecare e liber sa faca ce spanac vrea oricum nu se poate cu forta, eu daca as fi profesor mi-as face meseria as preda cine vrea invata cine nu aia e, fiecare alege ce vrea sa invete si ce nu si oricum la ce sistem avem ii intereseaza banii pe aproape nu si jobul dar o dau in arogante ca au ajuns si ei profesori dar jumate din ei sunt prafi, da-i in spanac.
Daca și pe profesori ii interesează banii la cat de puțin câștigă...
Te freacă în școală pentru ca asta e meseria lor sa formeze copii, sa îi educe, sa îi învețe. Logic că îi va freca la cap că doar nu te aștepți la discernământ de la elevii de școală
Ii intereseaza banii adica nu ii intereseaza sa te invete ceva,pai ma te freaca la cap adica o dau in aroganta cu tine etc dar nu sa te invete,dar vorbesc de liceul meu,acum na eu personal decat o profesoara am avut problema asta restul eram ok,dar nu toti sunt asa,dar cu ce scop sa o dea in arogante cu tine? daca oricum e dezinteresat,probabil frustrari,pai da iti dau dreptate, de unde discernamant? ca doar esti pustan, e ceva normal, nu stii ce e viata, dupa parerea ta la 20 ani ar trebui sa fii 100%matur? eu zic ca nu ai experienta si nu e ceva anormal sa mai fii imatur.
Si oricum ca profesor nu e nici mult de munca
nyoentox2002 întreabă: