| oky a întrebat:

Imi spune si mie cineva ce s-a intamplat cu site-ul asta. In ultima vreme vad din ce in ce mai multe intrebari legate de vedetele disney channel(toata lumea vrea topuri, clasamente, idi-uri, mlodii, poze) Au inebunit cumva toti copii?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Plictiseala face victimewinking

| Emeraude a răspuns:

Fiecare e liber sa faca exact ce isi doreste, asta e unul din dezavantajele democratieiwinking. Si-n plus, nu esti obligat sa raspunzi, daca tot te crezi atat de destept...pentru unii e necesar sa afle daca vaca montana foloseste deodorant sau se spala pe dinti.rolling on the floor

| SnicK a răspuns:

Da, asta este semn ca sunt copi de 10-14 pe TPU prea multi. Ignora-i.

| kytyna a răspuns:

E invadat internetul de copiihappyLa ce se te mai astepti daca si la stiri a aratat cum un copil de 15 ani si-a ucis mama adoptiva pentru ca nu ii platea internetul... Dar in toate acestea parintii joaca cel mai important rol. Daca stiu cum sa-i educe, nu numai cum sa le dea viata vor face oameni din ei, iar daca nu, ii vor lasa sa se piarda pe drum.

| stefan31 a răspuns:

Eu am 14 ani si am un mare noroc ca stau cu fratele meu (21 de ani) pentru ca am invatat sa nu ma uit la tampenile astea de desene. P. S ma uit pe discovery si national chann
el

| Cleona a răspuns:

Copiii? nu avem 2 ani! si despre cine se povesteste, despre Hannah Montana, Sony si stelutza ei norocoasa,... daca nu iti plac intrebarile nu mai raspunzi la ele...

| ruxybelle a răspuns:

@Dani vezi ca eu am 12 ani rolling on the floor da laughing si nu sunt obsedata de dasteaa si nu`mi place hannah montana si ce desene tampite mai sunt rolling on the floor asa ca Shut up oh go on

| oky explică:

@danyelutza anel lasaneeeeeeeeeeeeeeee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o singura solutie. Te bagi?