Fiecare e liber sa faca exact ce isi doreste, asta e unul din dezavantajele democratiei. Si-n plus, nu esti obligat sa raspunzi, daca tot te crezi atat de destept...pentru unii e necesar sa afle daca vaca montana foloseste deodorant sau se spala pe dinti.
E invadat internetul de copiiLa ce se te mai astepti daca si la stiri a aratat cum un copil de 15 ani si-a ucis mama adoptiva pentru ca nu ii platea internetul... Dar in toate acestea parintii joaca cel mai important rol. Daca stiu cum sa-i educe, nu numai cum sa le dea viata vor face oameni din ei, iar daca nu, ii vor lasa sa se piarda pe drum.
Eu am 14 ani si am un mare noroc ca stau cu fratele meu (21 de ani) pentru ca am invatat sa nu ma uit la tampenile astea de desene. P. S ma uit pe discovery si national chann
el
Copiii? nu avem 2 ani! si despre cine se povesteste, despre Hannah Montana, Sony si stelutza ei norocoasa,... daca nu iti plac intrebarile nu mai raspunzi la ele...
@Dani vezi ca eu am 12 ani da si nu sunt obsedata de dasteaa si nu`mi place hannah montana si ce desene tampite mai sunt asa ca Shut up
DzEk0 întreabă:
elenuta12 întreabă:
AntoniaOrman întreabă: