Profu tau degeaba era profesor,nu citea nimic se pare,plus ca astia cu mataematica is foarte ingusti la minte, stiu ei matematica, dar asa ca robotii, in viata is oameni slabi.
Uite un citat din Ion Creanga spune cam asa : "Românului i-e greu până se apucă de treabă, că de lăsat îndată se lasă "
Dupa cum vedem si de pe timpul lui Creanga, asta de acum 250-300 de ani in urma vedem ca romanii nu prea erau atat de muncitori, asa cum ne laudam, ori cum cred multi dintre noi.
Acu sa vie aia care tot baga placa aia romanu e c el mai harnic, sa vie si sa analizam citatul asta din Creanga sa vedem si noi cat de harnici erau romanii si pe vremea aia.
Amice ai gresit categoria, aici nu este categoria musca nu-i gramatica vreunei limbi ok?
Daca vrei sa discuti de gramatuica, cerele astora de pe TPU sa bage si categoria asta, acolo discuti despre asta.
E bun daca am lamurit cum sta treaba.
Ai vazut tu matematician, altfel decat morocanosi, decat batuti in cap cu matematica?
In afara de matematica nu stiu nimic altceva.Asta am vrut sa spun, dar banui ca e grle pentru tine deci nu-s curios balariile ce le arunci pe aici.
Doara vorbesti, atata poti, mai mult nu poti, banui ca nici nu ai de unde., Fa bione si ocoleste-ma pe viitor.bafta
Cam asta e adevaraul, putini tineri mai fac ceva bun astazi, multi isi dau seama prea tarziu ca au un viitor. Asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam
1.Pib-ul nu este ce crezi tu ca este.
Momentan Pib-ul este generat in mare parte de corporatii
straine care pot pleca oricand din tara.
Romania genereaza foarte putini bani...asta ca sa intelegi cum
sta treaba cu PIB-ul
2.Batranii au dreptate despre "manelizarea" tarii si nu ca ascultat
de acest gen de muzica ci ca si caracter/personalitate...pur si
simplu tinerii din ziua de azi sunt tiganizati la extrem cu
caracterul pe masura, inteligenta superficiala, papagalism
mult, 0 inovatie sau viziune.
Pe scurt tinerii sunt de prost gust, aborigeni, beduini, etc.
Manners maketh Man
Eu cred ca tu nu intelegi gravitatea situatiei:
1.Pib-ul adevarat pe care Romania il are este fals, chiar sub multe tari Africane, politicieni subt bucurosi pentru acest fals PIB pentru ca pot plati Socialele.
2. Legat de Inovatie, uita-te si tu te rog spre vest si State.
In nici 10 ani tinerii din State, Canada si Asia au ridicat o economie paralela(crypto) care valoreaza de 5 ori cat PIB-ul fals al Romaniei.
Vitalik Buterin(creatorul Ethereum care valoreaza aproape 15 mld de dolari) are doar 28 de ani.
In schimb tinerii romani nici muzica nu stiu sa faca sau un desen pe perete...ci doar sa se comporte ca animale si viseaza la BMW-uri 2nd hand.