anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi spuneti si mie ce mai faceti? Eu ziua mai stau prin casa,ma uit la TV, si ma cam plictisesc! Dau fundizza a cel mai bun raspuns!

6 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Imi beau cafeaua, stau pe facebook, TPU, mes, pun un film, ascult muzica, ma plimb cu bicicleta, ma joc la laptop, in general asta fac zilele astea

| artistulpustiul a răspuns (pentru clauss):

Corectez. mes = mesS, ma joc la laptop = ma joc PE laptop... In general urasc oamenii care nu stiu sa scrie online!

| clauss a răspuns (pentru artistulpustiul):

Scuze eu nu am pregatirea ta si nici pregatire prea mare si daca sunt aici inseamna ca vreau sa ajut, uite te la intrebarile idioate si de prost gust, elimina le daca nu ai ce face, ocupa ti timpul pretios cu altceva, nu cu mine, eu peste o luna poate nu mai ma vezi, asa cum am luat pauza 6 luni, pot sa mai iau o perioada, nu ma deranjeaza, dar am crezut ca mai pot,, ridica,, un pic saitul la o valoare care o avea acum 2-3 ani, m am speriat ce am citit, asa ca TACI si incearca sa fi util saitului prin raspunsuri utile

| thegatekeeper a răspuns:

Si eu stau in casa astazi, ma joc pe calculator (Sims si Fate), ascult muzica, citesc, mai invat ceva nou la chitara, mai pe seara o sa ma uit la un film, iar mai tarziu o sa sun pe cineva sa iesim mainse seara. Si incerc sa supravietuiesc caldurii.

| ali7777777 a răspuns:

Gatesc,fac curatenie.

| artistulpustiul a răspuns:

Bine fac, de la excelent in jos. Din pacate e vara, caldura mare moncher. Este ora 9:56, sunt trezit de 1 ora si nu am apucat sa mananc nimic. Peste 2 ore trebuie sa plec. Pana atunci trebuie sa fac curat. Cateodata stau si ma gandesc ca iarna, cu gerul ei cu tot pare cel mai frumos anotimp, dar si cel mai aspru. Cu alte cuvinte, fac foarte bine. Tocmai ce am inceput sa fac ceva prin casa, dar situl vostru ma face sa nu ma mai dezlipesc de PC.